Vraag

Ik heb een opleiding gedaan en behaald maar geen diploma ontvangen

Ik heb de afgelopen jaren een opleiding gevolgd en afgemaakt. De docent van deze opleiding IOS pw3 ( de website bestaat niet meer ) laat nu niks meer van zich horen. Hij deed dit ook vaak tijdens de opleiding. Zijn bedrijf is failliet gegaan, maar hij zou nog wel een afspraak maken om onze diploma te overhandigen. Met eind resultaat een vriendin van mij wel haar diploma en ik niet. Elke keer was er een excuus dat er was ingebroken in zijn auto, of iemand was ziek enz. Kan ik hier wat aan doen?? We zijn nu al 3 jaar verder de opleiding zou 2 jaar duren maar door geannuleerde lessen heeft het langer geduurd aan hun kant.

07-11-2022 Vraag van Marijke

Beste Marijke,
Ik zou hem aanschrijven met de mededeling dat hij je het diploma overhandigd binnen een termijn van 2 weken en anders dreigen (maar ook doen) met een advocaat/jurist inschakelen om te kijken of je je geld kan terugkrijgen, nu je wel geslaagd bent maar aan werkgevers niets kan laten zien, waarbij je wellicht ook nog sprake is van inkomstenderving. Ik hoop voor je dat je hier iets mee kan.
Succes

07-11-2022 Antwoord door R.

Vond je dit antwoord nuttig?

Wij helpen je bij het vinden van het beste juridisch adviestraject

Wij vergelijken het aanbod voor juridisch advies in Nederland. Je kan zelf zoeken naar de best passende ondersteuning, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Juridisch advies traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40