Vraag

Niet geschikt voor functie wel slechte beoordeling

Door ziekte heb ik mijn functie niet volledig kunnen uitoefenen. Een arbeidsdeskundige heeft gekeken of het passend was door de (tijdelijke) medische beperkingen en dat was het niet. Op andere afdeling ben ik aan het reïntegreren. En dat gaat goed gelukkig. Nu heb ik een beoordeling gekregen en die is onvoldoende. Mijn gevoel zegt dat niet klopt want vanwege ziekte heb ik mijn functie niet volledig kunnen uitvoeren. Heb ik dat goed of zie ik toch iets over het hoofd misschien?
Alvast bedankt voor het meedenken, dat waardeer ik zeer!

07-11-2022 Vraag van Yo

Beste John,
is de onvoldoende voor de huidige functie en over welke periode gaat de beoordeling?

Margorie Koswal
HR&C

07-11-2022 Antwoord door Margorie

Vond je dit antwoord nuttig?

Beste John,
De periode waarop de beoordeling is gebaseerd is ook van belang, ook zal er gekeken moeten worden of de werkgever rekening heeft gehouden met de omstandigheden.
het kan natuurlijk zijn dat de prestaties door de werkgever worden afgemeten ten opzichte van een "normaal" functioneren. in dit geval zou de beoordeling juist kunnen zijn, ga daarom met je werkgever ingesprek over de beoordeling en vraag om opheldering ben je het er nog steeds niet mee eens dan kun je voor gezien tekenen maar aangeven dat je er niet mee akkoord gaat.

hoop dat ik je op weg geholpen heb, veel succes met het gesprek!

Margorie Koswal
HR&C

07-11-2022 Antwoord door Margorie

Vond je dit antwoord nuttig?

Beste John,
hiermee bedoel ik zoals je waarschijnlijk zou functioneren als je je functie wel volledig en zonder medische beperkingen zou kunnen uitvoeren.
Margorie Koswal
HR&C

07-11-2022 Antwoord door Margorie

Vond je dit antwoord nuttig?

Wij helpen je bij het vinden van het beste juridisch adviestraject

Wij vergelijken het aanbod voor juridisch advies in Nederland. Je kan zelf zoeken naar de best passende ondersteuning, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Juridisch advies traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40