Outplacement

€ 4.356,00 (6 maanden)

8.7

Aantal vestigingen: 21 Aanbod beschikbaar: Online, Zwolle, Apeldoorn, Arnhem, Elst GLD, Deventer, Amsterdam, Almere, Amersfoort, Assen, Eindhoven, Zutphen, Emmen, Leeuwarden, Lelystad, Utrecht, Breda, Tilburg, Den Bosch, Eelde, Nijmegen, Capelle aan den IJssel Max. 1 deelnemer

Wordt jouw dienstverband binnenkort beëindigd en moet je op zoek naar een nieuwe baan? Vaak is dit een ingrijpende gebeurtenis. Je moet het werk, dat je vaak met veel plezier hebt gedaan, loslaten. Het kan ook zijn dat een verschil van inzicht of zelfs een conflict aanleiding is voor ontslag. Wil je dit moment aangrijpen om goed na te denken over jouw koers in het vervolg van je loopbaan? Dan is een outplacement van JP Werkrevisie geknipt voor jou. Op basis van een individuele en persoonsgerichte insteek bieden wij de begeleiding die bij jouw persoon en vraagstelling past.

 

en outplacementtraject bij JP Werkrevisie is er op gericht om jou te begeleiden “van werk naar werk”. Het traject wordt als een concreet plan opgebouwd, zoals:

> loopbaanoriëntatie,

> versterking van de sollicitatievaardigheden,

> actieve ondersteuning bij het benaderen van de arbeidsmarkt

> eventueel ondersteuning bij het opzetten van je eigen onderneming.

De onderdelen hebben een duidelijk onderling verband, maar kunnen ook los worden ingezet. Jouw wensen en behoeften zijn daarbij leidend.

Heb je interesse? Vul je gegevens in