JobAccept

Plaats een review

Bij JobAccept werft u in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Plaats gratis uw vacature of stageplaats voor werkzoekenden en studenten met afstand tot de arbeidsmarkt. Werkzoekenden solliciteren via JobAccept op uw vacature. De sollicitan

Voor werkgevers:

JobAccept richt zich op werkzoekenden en studenten met een zintuiglijke, fysieke of autistische beperking of handicap. MBO - HBO+/WO niveau voor de reguliere arbeidsmarkt. Wij sluiten niet uit. Kom maar op met al die leuke banen in het kader van MVO. Wij maken deze vacatures transparant. De werkzoekenden weten dat de vacaturehouder/werkgever sollicitanten met een beperking of handicap verwacht.

JobAccept heeft een missie: "Ben jij student en heb je een beperking of handicap? Laat zien wanneer jij waarin afstudeert!" Aan wie? Aan de reguliere arbeidsmarkt. JobAccept helpt jou daarbij. Wij geven je alle ruimte om jezelf tijdens je studiejaren te profileren door middel van een eigen webpagina op JobAccept. Relevant voor de HR strategie van werkgever en/of (corporate) recruiter. Stuur je studiegegevens en je CV naar ons en laat zien wanneer jij waarin afstudeert.

JobAccept onderneemt maatschappelijk verantwoord. De vacaturebank zelf werft volledig in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. In het eerste levensjaar van deze vacaturebank worden de eerste stappen gezet om ook Planet en Profit te integreren. JobAccept is partner van MVO Nederland. Wij nemen vrijwillig deel aan de onderzoeksgroep van Transparantiebenchmark van het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie. Ons Maatschappelijk Verslag kunt u downloaden vanaf onze website.
Wij staan voor de P van People, onderdeel van het MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen). En dan niet alleen de P van eigen people, maar zeker óók de P van nieuwe people en dan bedoelen wij óók nieuwe mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. People die ook klaar staan voor de start. Wellicht ook binnen úw bedrijf?

Dat is voor JobAccept werken in de JA-vorm. Geloven in je doelstelling of simpel iedere dag even denken aan onze BHAG, de Big Hairy Audacious Goal.
De BHAG van Joop van den Ende is: "Iedereen de avond van zijn leven bezorgen". Google heeft: "Alle informatie wereldwijd toegankelijk en bereikbaar maken voor alle mensen". De BHAG van JobAccept is: "Voor iedere student en werkzoekende met een zintuiglijke, fysieke of autistische beperking een topbaan voor jezelf!".
Wat is jóuw BHAG? Ook die leuke baan? JA? Zoek dan gelijk even tussen onze vacatures!
Succes met het vinden van jóuw baan.

Wij zijn gevestigd in:

Ameide

Heb je interesse? Vul je gegevens in:

Ons aanbod

Advies op maat

Prijs op aanvraag

Wilt u een advies op maat? Leg ons uw situatie uit en wij geven u altijd persoonlijk advies.

Specificaties

Expertises

  • Werving en Selectie
  • Ameide
  • Zuid-Holland