iRebels Outplacement

€ 3.750,00 (6 maanden) Aantal vestigingen: 2 Aanbod beschikbaar: Online, Maastricht, Roermond Max. 1 deelnemer

Als je als professional na een periode van afwezigheid terug wil keren naar een carrière die bij je past, ben je bij iRebels aan het juiste adres. Wij zijn er om je te ondersteunen bij het vinden van een nieuwe start in je professionele leven.

 

Ben je op zoek naar professionele begeleiding tijdens een carrièrewijziging? Bij iRebels bieden we uitgebreide outplacementdiensten om je te helpen bij elke stap van het proces. Of je nu op zoek bent naar nieuwe kansen in je vakgebied of een totale heroriëntatie van je loopbaan overweegt, onze toegewijde coaches staan klaar om je te ondersteunen. 


Waarom kiezen voor onze outplacementdiensten? Bij iRebels begrijpen we dat elke situatie uniek is. Daarom bieden we een persoonlijke aanpak die is afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen. Onze ervaren professionals hebben een diepgaand inzicht in de lokale arbeidsmarkt en kunnen je helpen bij het identificeren van nieuwe mogelijkheden.


Wij zijn er om je te begeleiden. Ons doel is om je de nodige ondersteuning en middelen te bieden om je transitie soepel en succesvol te laten verlopen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze outplacementdiensten en ontdek hoe iRebels je kan helpen bij je carrièrewijziging.

 

Kijk voor meer informatie op www.irebels.nl

Heb je interesse? Vul je gegevens in