Re-integratie tweede spoor

€ 3.500,00 (6 maanden) Aantal vestigingen: 8 Aanbod beschikbaar: Arnhem, Utrecht, Doetinchem, Nijmegen, Tiel, Apeldoorn, Wageningen, Zutphen Max. 1 deelnemer

Re-integratie tweede spoor is aan de orde indien een medewerker langdurig ziek is en er binnen de eigen organisatie geen andere, passende functie voor hem beschikbaar is. De Wet Verbetering Poortwachter verplicht in dat geval om een re-integratie tweede spoor traject op te starten. Dit vraagt om specifieke deskundigheid en kan een eventuele loonsanctie voorkomen.

 Door met ons samen te werken, bent u verzekerd van:

1. Tijdswinst: wij nemen veel werk uit handen.

2. Kostenbesparing: door o.a. juiste dossiervorming en re-integratie activiteiten uit te voeren kan een loonsanctie veelal voorkomen worden of spoedig worden beĆ«indigd.

3. Expertise en netwerk: onze coaches beschikken over veel bagage, tools en een specifiek netwerk om de optimale re-integratiedoelstellingen te bereiken.

4. Objectiviteit: vanuit gezonde afstand en als niet direct belanghebbende zullen wij u adviseren en indien  noodzakelijk ook confronteren, om zo de snelste en meest effectieve weg naar werkhervatting te bewerkstelligen.

5. Optimale prijs-/kwaliteitverhouding.

6. Samenwerking met een gecertificeerd bureau. Wij zijn in het bezit van het Blik op Werk keurmerk waardoor kwaliteit en betrouwbaarheid van onze dienstverlening is gewaarborgd.

Wij zijn ervan overtuigd dat ieder re-integratie 2de spoor traject zijn eigen behoeften en doelstellingen kent. Daarom krijgt onze maatwerk aanpak vanaf het eerste contact de aandacht in onze omscholingen en coachingstrajecten. Tevens anticiperen wij gedurende de uitvoering van een traject op onvoorziene situaties en stellen wij het traject daar waar nodig bij. Onze oplossingsgerichte aanpak blijkt uit onze focus op arbeidsmogelijkheden en risicobeheersing.

Heb je interesse? Vul je gegevens in