Haver

Plaats een review

Vanuit verschillende disciplines hebben wij een grote werkervaring opgebouwd in het begeleiden van startende ondernemers. Door deze kennis van zaken is het mogelijk om cliënten op precies de juiste manier te ondersteunen in het bereiken van hun doel.

Voor werkgevers:

Haver outplacement Uw medewerker wil een eigen bedrijf starten? Haver biedt alle outplacement disciplines binnen één samenwerking. Voorkom UWV sancties en schakel ons in. Haver re-integratie Als gecerticifeerd UWV ketenpartner ondersteunen we ondernemers vanuit een uitkeringsituatie. Persoonlijk, praktisch en professioneel. Haver ondernemerscoaching Samen met ondernemers werken we aan de groei van uw bedrijf. Zoals voor administraties, een ondernemersacademie en/of workshops bent u bij ons aan het goede adres. Haver is in het bezit van het Blik op Werk keurmerk en lid van branchevereniging BROC. Jaarlijks ondersteunen we ongeveer 150 startende ondernemers in verschillende sectoren.


Voor werknemers:

Haver ondernemerscoaching Samen met ondernemers werken we aan de groei van uw bedrijf. Zoals voor administraties, een ondernemersacademie en/of workshops bent u bij ons aan het goede adres. Haver is in het bezit van het Blik op Werk keurmerk en lid van branchevereniging BROC. Jaarlijks ondersteunen we ongeveer 150 startende ondernemers in verschillende sectoren.


Wij zijn gevestigd in:

Teteringen

Heb je interesse? Vul je gegevens in:

Ons aanbod

Advies op maat

Prijs op aanvraag

Wilt u een advies op maat? Leg ons uw situatie uit en wij geven u altijd persoonlijk advies.

Specificaties

Aangesloten bij

  • Blik op Werk

Aangesloten bij

  • Blik op Werk

Aangesloten bij

  • Blik op Werk
  • Teteringen
  • Noord-Brabant