GenX Group

Plaats een review

Bij GenX Group doen wij dit anders, wij begrijpen dat het van belang is dat je op een plek terecht komt waar jouw affiniteit ligt, jouw kwaliteiten worden benut én waar er aan jouw wensen met betrekking tot de arbeidsvoorwaarden tegemoet word gekomen.

Voor werkgevers:

Veel te vaak worden er profielen van (ongeschikte) kandidaten links en rechts over het spreekwoordelijke hek heen gesmeten in de hoop dat er één kandidaat past bij de organisatie. Gevolg: een overvolle mailbox en ontzettend veel tijd kwijt zijn aan het filteren van kandidaten die toch niet geschikt zijn voor het bedrijf.

De reden dat een derde partij word ingeschakeld is vaak juist om deze kostbare aangelegenheid uit handen te nemen.

Dit moet dus anders !
Dat kan gelukkig ook anders, want wij zijn gespecialiseerde consultants met een enorme passie voor ons vak. We maken een match niet alleen op de wensen van een werkgever of een werknemer, maar specialiseren ons in het matchen van beide partijen. Zodat een werkgever gelukkig is met zijn nieuwste versterking en de werknemer gelukkig is bij zijn nieuwe werkgever.

Als specialisten in onze sector blijven we continu op de hoogte van de laatste technieken en methodes, zodat we ook een adviserende rol kunnen aannemen en wellicht oplossingen voor het arbeidsvraagstuk out-of-the-box kunnen oplossen.

Wij zijn gevestigd in:

Capelle aan den IJssel

Heb je interesse? Vul je gegevens in:

Ons aanbod

Advies op maat

Prijs op aanvraag

Wilt u een advies op maat? Leg ons uw situatie uit en wij geven u altijd persoonlijk advies.