Fred IJpma FIJWERKCENTRAAL

Plaats een review

Loopbaanadvies, Recruitment, Jobsearch, outplacement, Projectondersteuning

Voor werkgevers:

Iedereen heeft een passie en heeft naar zijn of haar kunnen, recht op werk. Want werk zorgt voor economische en financiƫle zelfstandigheid, draagt bij aan het gevoel van eigenwaarde en levert een bijdrage aan een sterke, regionale economie.
Ik zet werk en persoonlijk contact centraal. Interesse in ambities, competenties en drijfveren van mensen en de cultuur van een organisatie geven het beste resultaat. De juiste persoon op de juiste plek. Passie, enthousiasme en energie vind ik erg belangrijk in het leven en dus ook in het werk. Doe daarom de dingen die je graag wilt doen en zeg nooit dat het niet kan.

Onze specialisatie ligt op het gebied van (loopbaan)coaching, recruitment (werving en selectie), bemiddeling van medewerkers met een beperking maar met vele mogelijkheden, sollicitatieadvies, social media. Wij doen dit op individuele basis omdat wij van mening zijn dat dit het beste resultaat geeft. Dit kan in opdracht van een werkgever maar ook vanuit de vraag van een individuele kandidaat. Werkgevers krijgen en nemen steeds meer de verantwoordelijkheid om ontslagen medewerkers te begeleiden naar ander werk (van werk naar werk). FIJ Werk Centraal kan hierbij ondersteunen en veel werk uit handen nemen.

Ik sta voor een inclusieve arbeidsmarkt waarin iedereen mee kan doen naar vermogen. Jong, oud, allochtoon, autochtoon, joods, katholiek etc. iedereen is mens en heeft kwaliteiten. Deze eerst zelf zien en dan laten zien is waar ik bij kan ondersteunen.

Wij zijn gevestigd in:

Diemen

Heb je interesse? Vul je gegevens in:

Ons aanbod

Advies op maat

Prijs op aanvraag

Wilt u een advies op maat? Leg ons uw situatie uit en wij geven u altijd persoonlijk advies.

Specificaties

Expertises

  • Werving en Selectie
  • Diemen
  • Noord-Holland