FlexAssessment in Leiden

Naam:

Contactgegevens:

Toelichting:

 

Telefonisch advies? 085 - 40 195 40

FlexAssessment

Wij stellen jou, of je nu onze klant bent of deelnemer aan een van onze trajecten, altijd centraal: persoonlijke aandacht, gelijkwaardigheid in het contact, zorgvuldige omgang en heldere informatievoorziening. En vooral: zeggen we wat we doen en doen we wat we zeggen.

Wij onderscheiden ons binnen de assessmentbranche door onze uitgebreide en diverse kennis en ervaring. Onze assessmentpsychologen hebben allen ervaring opgedaan bij gerenommeerde assessmentbureaus, en van daaruit hun horizon verbreed als zelfstandige. Elke assessmentpsycholoog heeft zijn eigen expertise, affiniteit en kwaliteit, waardoor wij altijd maatwerk kunnen bieden. Als netwerk zijn wij generalist omdat wij aan elke vraag kunnen voldoen. Wij zijn tegelijkertijd ook specialistisch door de juiste professional op de juiste opdracht te zetten. Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij altijd de juiste professional(s) leveren. Dit kan gaan om losse assessments, maar ook om grote projecten. Waar nodig kunnen wij snel opschalen, waardoor wij in korte tijd veel werk kunnen verzetten.

Onze professionals behoren zonder uitzondering tot de besten van ons vakgebied. Zij beschikken over de kenmerkende competenties van een ondernemende adviseur: flexibiliteit, drive, professionaliteit en klantgerichtheid. Dynamisch, Ondernemend, Onderscheidend en Inspirerend staan bij ons met hoofdletters geschreven. Het leveren van kwaliteit, korte lijnen en alle aandacht voor jou, is voor ons vanzelfsprekend.

Specificaties

Algemeen:
Diensten Assessment, Beroepskeuze, Incompany trainingen, Loopbaancoaching, Mediation, Personeelswerving, Psychologisch advies en Studiekeuze
Bedient Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland en Zuid-Holland

Locaties van FlexAssessment

Wil je offertes van FlexAssessment? Professionals zijn beschikbaar op de volgende locaties:

  • Leiden

Ervaringen met FlexAssessment

Heeft u ervaring met FlexAssessment in Leiden?
Schrijf dan als eerste een review.

Beoordeel

 

 

Er zijn nog geen ervaringen van onze gebruikers met de opleiding FlexAssessment.