Flex Advieshuis B.V.

Bekijk bedrijfsprofiel | Bekijk reviews

TMA: voor inzicht in je talenten, vaardigheden, drijfveren, ontwikkelmogelijkheden en leerstijlen

€ 1.050,00 (6 weken) Aantal vestigingen: 0 Aanbod beschikbaar: Online, Op locatie bij kandidaat Max. 1 deelnemer

De TMA-analyse
De TMA is een onderzoeksmethode, gebaseerd op positieve ontwikkelingspsychologie en  staat voor Talent & Motivatie Analyse.

Wat onderzoeken we met een TMA?
Met een TMA onderzoeken we waar je talenten, kwaliteiten, competenties en drijfveren liggen. 
Waar ben je goed in, wat doe je graag, waar krijg je energie van, in wat voor functie en omgeving gedij jij het best, wat zijn je ontwikkelmogelijkheden, wat is jouw leerstijl en wat voor ondersteuning/begeleiding heb jij nodig om optimaal te kunnen functioneren?

Als TMA-professionals richten we ons op talent, talentmanagement en talentontwikkeling als belangrijk onderdeel voor algehele gezondheid, vitaliteit, bevlogenheid, omdat we geloven dat dit positief bijdraagt aan het optimaal kunnen functioneren en ontwikkelen, succesvolle plaatsing en duurzame inzetbaarheid.

Uit zo’n professioneel TMA onderzoek volgt een uitgebreide rapportage, dat met jou persoonlijk wordt doorgesproken, zodat we een goed inzicht krijgen in jouw talenten, capaciteiten en mogelijkheden.

Deze inzichten kunnen jou persoonlijk helpen bij je zoektocht en sollicitaties naar een passende functie en werkomgeving.

Mocht je recht hebben op een loopbaan of re-integratietraject vanuit je uitkering of werkgever, dan kan je re-integratieconsulent, arbeidsdeskundige, loopbaanbegeleider of HR-manager hiermee ook een goed onderbouwde ‘plan van aanpak’ met je opstellen voor jouw verdere loopbaanontwikkeling of plaatsing.

 

Hoe gaat een TMA-onderzoek in zijn werk
Een TMA-analyse wordt altijd online afgenomen en kun je in je eigen tijd en gewenste omgeving invullen. 
Voorafgaan aan de analyse heb je een intake (online of op locatie) waarin je alle info krijgt en na de analyse maken we een afspraak voor een toelichting en bespreking van de resultaten. (ook weer online of op locatie). De schriftelijke rapportage krijg je uiteraard ook zelf!

Mocht dit TMA-onderzoek het onderdeel zijn van een loopbaantraject die wordt vergoed door je uitkeringsinstantie of werkgever, dan kunnen we het desgewenst ook samen ook met je loopbaanbegeleider of manager bespreken tbv een plan van aanpak voor jouw re-integratie of loopbaanontwikkeling.

De online TMA analyse neemt op zich ongeveer 1-1,5 uur in beslag. 
We bespreken van te voren of de normale of een verkorte versie wenselijk is in jouw geval.
De TMA kan verder in heel veel talen worden afgenomen.

Tijdsduur van  het totale TMA traject 
De intake, het onderzoek,  de besprekingen van de rapportage en de overdracht naar je loopbaanbegeleider of manager zal ongeveer 6 weken bestrijken.

De kosten voor dit traject varieren van € 750-1050 en hangen ervan af of je deze analyse voor jezelf wilt doen of dat het wordt ingekocht in het kader van een loopbaan of re-integratietraject.

Neem voor informatie en overleg contact op met onze TMA-loopbaancoach bij Flex Advieshuis

 

Heb je interesse? Vul je gegevens in