FinFit: Financieel advies in Utrecht, Amersfoort en Soest

Plaats een review

Financieel advies en bemiddeling, altijd persoonlijk en slim voor u uitgedokterd! Hypotheken, Verzekeringen en Pensioen.

Voor werkgevers:

FinFit: Financieel advies en bemiddeling, altijd persoonlijk en slim voor u uitgedokterd!

Verzekeringen: Welke verzekering past bij uw persoonlijke situatie? Of wilt u nu juist een persoonlijk aanspreekpunt en ondersteuning? Als uw verzekeringsadviseur gaat FinFit uit van uw wensen en mogelijkheden. Gevolgd door een voor u passend advies op maat voor een individuele verzekering of voor een voordelig verzekeringspakket voor het gehele gezin. Bij FinFit weet u zeker, dat u goed verzekerd bent!

Hypotheken: U heeft een hypotheek nodig. Als eerste komen bij u de volgende vragen op: Hoeveel hypotheek kan ik krijgen? Wat zijn de maandlasten? welke hypotheekvorm is voor mijn situatie passend? Wij vinden het belangrijk, dat u de juiste keuzes maakt op basis van de juiste informatie. Want het gaat tenslotte om uw portemonnee. Wij dokteren de juiste oplossing voor u uit. Wanneer u dat wilt geven wij u een toelichting in een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor of bij u thuis.

Pensioen: Vaak is bij de werkgever een pensioen geregeld. Dit is een aanvullend bedrag op uw AOW. Het is belangrijk om dit goed in de gaten te houden. U wilt immers nadat u bent gestopt met werken, dezelfde levensstandaard kunnen behouden als in uw werkzame periode. Voldoende inkomen is dan belangrijk. De meest voor de hand liggende oplossing is dan een goed pensioen, naast de aanvulling op de AOW.

Wij zijn gevestigd in:

Soest

Heb je interesse? Vul je gegevens in:

Ons aanbod

Advies op maat

Prijs op aanvraag

Wilt u een advies op maat? Leg ons uw situatie uit en wij geven u altijd persoonlijk advies.