ExplainiT

Plaats een review

ExplainiT is het trainingsinstituut voor Management, Communicatie en ICT trainingen, met meer dan 2000 klanten door heel Nederland. Naast persoonlijke vaardigheden adviseren wij ook op het gebied van organisatieontwikkeling.

Voor werkgevers:

ExplainiT is een opleidingsinstituut dat zich richt op training en consultancy van Management, Communicatie en ICT- vaardigheden. Meer dan 2200 organisaties vinden in ons de ideale trainingspartner. Samen met hen werken wij aan persoonlijke ontwikkeling van medewerkers en organisatieontwikkeling. De kwaliteit van organisaties wordt bepaald door de kwaliteit van de medewerkers. Het investeren in mensen zal zich daarom altijd lonen.

Onze jarenlange ervaring in het trainen van vaardigheden en het uitvoeren van projecten bij klanten heeft ons geleerd dat het, naast verwerven van de noodzakelijke skills op verschillende competentiegebieden, in toenemende mate gaat om toepassing en integratie. Onze dienstverlening is CEDEO gecertificeerd en onderscheidt zich door de het leveren van maatwerk. Wij passen ons aan de opleidingswens van uw organisatie aan. We zullen niet de koers van uw organisatie bepalen, dat doet uzelf. Wel kunnen wij een pragmatische partner zijn om medewerkers, teams en uzelf die vaardigheden aan te leren, die nodig zijn om uw doelen te realiseren.

10 redenen om voor ExplainiT te kiezen
Trainingen door heel Nederland
CEDEO gecertificeerd
Ervaren en praktijkgerichte trainers
Van 1-op-1 trainingen tot groepstrainingen
Elke training kan op maat en in-company worden verzorgd
Scherp geprijsde trainingen en voordelige groepsprijzen
Zeer breed trainingsaanbod
Mobiele ICT lokalen
Snelle en adequate communicatie
Uitgebreide ervaring in vele branches

Wij zijn gevestigd in:

Hengelo OV

Heb je interesse? Vul je gegevens in:

Ons aanbod

Advies op maat

Prijs op aanvraag

Wilt u een advies op maat? Leg ons uw situatie uit en wij geven u altijd persoonlijk advies.