Excellent

Plaats een review

Een persoonlijke zaak

Voor werkgevers:

Bij Excellent houden we de zaken graag persoonlijk. Uw aanvragen voor tijdelijk, vast, detacheringspersoneel of payroll verwerking worden bij ons behandeld door dezelfde intercedenten die het intakegesprek met de potentiƫle kandidaten voeren. Ons professionele en hechte team kent onze kandidaten persoonlijk en weet de ins en outs van onze opdrachtgevers. Daarom komen we altijd tot de juiste match. Hierbij natuurlijk rekening houdend met de wensen en capaciteiten van de kandidaten en die van u als opdrachtgever.

Een excellent uitzendbureau
Samenwerken met Excellent uitzendbureau staat voor professionaliteit, snelheid en openheid en biedt u een aantal excellente voordelen. Zoals gezegd besteden wij veel aandacht aan de werving en selectie van onze kandidaten. Toch kunt u als geen ander uw nieuwe medewerker het beste beoordelen in de dagelijkse werksituatie. Als de kandidaat, ondanks onze zorgvuldigheid, toch niet past binnen uw bedrijf, dan kunt u gebruik maken van de Excellent no-cure, no-pay garantie voor de eerste twee werkdagen van de kandidaat.

Er wordt met u een helder all-in bedrijfstarief overeengekomen, op basis van de bij u geldende salarismogelijkheden en arbeidsvoorwaarden. Daarna wordt het tarief voorgerekend, volgens de calculatiemethode van de Algemene Bond van Uitzendbureaus (ABU). U weet dus precies waar u financieel aan toe bent. Na de gebruikelijke inleenperiode kunt u desgewenst met de kandidaat een arbeidsovereenkomst aangaan.

Facturatie en Verloning
Wekelijks ontvangt u een overzichtelijke gespecificeerde factuur, indien gewenst op kostenplaats gesplitst, gecomplementeerd met de door uw bedrijf geaccordeerde werkbriefjes.

De uitzendkracht ontvangt wekelijks een gespecificeerde loonstrook, waarop alle inhoudingen, de opgebouwde vakantiereserveringen en eventuele reiskosten staan vermeld.

Minimaal vier maal per jaar komen de intercedenten van Excellent bij u op werkbezoek. Zo kunnen we kennisnemen van de veranderingen binnen uw organisatie en nog beter op uw persoonlijke wensen inspelen.

Wij zijn gevestigd in:

Rotterdam

Heb je interesse? Vul je gegevens in:

Ons aanbod

Advies op maat

Prijs op aanvraag

Wilt u een advies op maat? Leg ons uw situatie uit en wij geven u altijd persoonlijk advies.

Specificaties

Expertises

  • Detacheren
  • Uitzendwerk
  • Werving en Selectie
  • Rotterdam
  • Zuid-Holland