Collectief Outplacement Samen naar een nieuwe toekomst 4-6 mnd.

€ 1.500,00 (6 maanden)

9.0

Aantal vestigingen: 2 Aanbod beschikbaar: Online, Alkmaar, Almere Max. 35 deelnemers

Een groep medewerkers laten gaan is de laatste optie waar een bedrijf aan wil denken. De mensen zijn het kapitaal van de organisatie. Op het moment dat men dan toch afscheid moet nemen, is een zo persoonlijk mogelijke begeleiding naar een nieuwe baan de beste handdruk die je als bedrijf kunt geven. Collectief Outplacement is dan een goede oplossing. 

 

Deze aanpak voor groepen biedt voldoende ruimte om op ieder zijn persoonlijke vragen in te gaan. We combineren een aantal  groepstrainingen en online learnings met persoonlijke gesprekken met een coach. Zo kun je naast de praktische kennis uit de trainingen, de persoonlijke verdieping pakken in de gesprekken. Zo kun jij bijvoorbeeld sparren over allerlei thema’s zoals verwerking van baanverlies, omgaan met stress, loopbaanoriëntatie, arbeidsmarkt benaderen, sollicitatiebrief, cv en gesprekstechnieken. 

 

Door de collectieve afspraken kunnen we tegen een scherpe prijs, een hoge kwaliteit leveren. Zo hebben we de afgelopen jaren diverse trajecten gedaan. Gemiddeld stroomt binnen de termijn van het traject 60 -80% van de medewerkers uit naar een nieuwe baan. 

 

v.a. €1500 per deelnemer

Heb je interesse? Vul je gegevens in