Elephant hrdm

Plaats een review

Elephant HRD&M is sinds 2003 gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding en outplacement. En daarmee ook in de kunst van het solliciteren.

Voor werkgevers:

Uw drijfveer, talenten en persoonlijkheid vormen wat ons betreft de basis voor uw duurzame loopbaan. En dat is dan ook het vertrekpunt als u met ons aan de slag gaat met uw loopbaan. Of het u nu gaat om een nieuwe baan via een outplacementtraject, een praktische sollicitatietraining, de evaluatie van uw huidige loopbaan of het beter gaan functioneren in uw huidige rol.

Sinds 2003 vonden ruim 1.250 mensen hun weg naar ons bureau. Voor de een is het bij aanvang volstrekt helder welke kant het op moet gaan en is er vooral behoefte aan hulp om effectiever te worden als sollicitant. Voor de ander ligt het allemaal nog niet zo voor de hand en is het verkrijgen van inzicht het eerste doel. In het geval van outplacement blijkt er bovendien regelmatig in eerste instantie behoefte aan rouwverwerking of duiding van de aanleiding van het ontslag. Daarom zijn onze loopbaantrajecten altijd maatwerk.

Een loopbaantraject bestaat uit maximaal drie verschillende, goed op elkaar aansluitende fases. Per fase selecteren wij samen met u relevante loopbaanmodules. Met coaching als verdiepende en verbindende factor kunt u uw traject verrijken met een assessment, trainingen, deelname aan een netwerkgroep en/of jobsearching. Het benodigde budget varieert met uw vraag, uw doelstelling en de in te zetten modules. Voor een outplacementtraject waarvoor begeleiding tot en met twee maanden na aanvang in de nieuwe baan wordt gewenst, hanteren wij een budgetplafond.

Wij onderscheiden ons door:
• onze combinatie van onafhankelijkheid, professionaliteit, betrokkenheid en humor;
• onze praktische, doeltreffende sollicitatietrainingen;
• onze methodische aanpak, die altijd uitgaat van uw drijfveer, talenten en persoonlijkheid, geplaatst binnen de context van de werkelijkheid;
• ons Competentie Loopbaanpalet (c);
• onze SMART werkwijze, die u de handvaten biedt uw loopbaan onder eigen regie te krijgen en te houden;
• onze transparante prijs/kwaliteit verhouding en onze relatief plezierige tarieven voor particulieren.

Het werk- en denkniveau van onze klanten varieert van MBO niveau 4 tot en met academisch niveau. Zij willen zich versterken in hun huidige rol, onderzoeken andere mogelijkheden of moeten op zoek naar een andere baan. Ons hoofdkantoor staat in Amersfoort. Wij hebben daarnaast coachlocaties in Utrecht, Harderwijk, Almere en Hilversum. Voor particulieren hanteren wij aangepaste tarieven.

Bel ons gerust voor een uitgebreide nadere kennismaking. Een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek met een van de loopbaanprofessionals is snel geregeld.


Wij zijn gevestigd in:

Amersfoort

Heb je interesse? Vul je gegevens in:

Ons aanbod

Advies op maat

Prijs op aanvraag

Wilt u een advies op maat? Leg ons uw situatie uit en wij geven u altijd persoonlijk advies.