De Wolf in Coaching

Bekijk bedrijfsprofiel

UWV Werkfit en Naar werk trajecten

€ 2.500,00 (6 maanden)

0.0

Aantal vestigingen: 0 Aanbod beschikbaar: Online Max. 1 deelnemer

Met ruim 6 jaar ervaring met beide UWV trajecten, Werkfit en Naar werk, merk ik dat ik het een voorrecht vind om mensen met veelal een tijdelijke beperking tot de arbeidsmarkt te mogen begeleiden in hun proces.

 

Wil je weten wat jouw volgende stap kan worden en welk talent en drijfveren jij kunt inzetten om in je kracht te staan zodat je kunt doen waar je goed in bent en werkt in een omgeving die bij je past? Dan is het tijd voor 'anders' navigeren en wil ik jou graag ondersteunen bij je volgende stap in jouw loopbaan. Op zoek naar werk wat je energie geeft en waarbij je jouw natuurlijke kracht inzet waardoor je iedere dag met plezier werk doet waar jij voldoening uithaalt én een leven leidt waarbij je het gevoel hebt dat je werk/privé in balans is. 

 

De Wolf in Coaching staat voor resultaat. Jouw succes in je loopbaan wat vaak ook doorwerkt op meerdere vlakken in je leven.

Wie ben je, wat kan je en wat wil je zijn vraagstukken die mij enorm boeien omdat de antwoorden op deze vragen, jouw waarom, de basis zijn van een plezierige en duurzame loopbaan die voor jou het verschil maakt.

 

Omdat iedereen uniek is  biedt ik 'tailormade' trajecten aan waarbij we de punten aanstippen die er voor jou toe doen. Dit gebeurt n.av. een vrijblijvend kennismakinggesprek op locatie of digitaal waarbij we jouw vraagstukken in kaart brengen. Daarna zal ik een plan van aanpak opstellen waarin het geen we hebben besproken verder uiteen wordt gezet en de doelstellingen, thema’s en gewenste resultaten in kaart worden gebracht. De methoden die ik toepas zijn divers en zal ik aansluiten op jouw vraagstukken en wensen. Er worden, indien gewenst, testen ingezet zodat we een objectief uitgangspunt hebben. Immers, deze vragen baseren op een niet volledige analyse (grondig zelfinzicht) kunnen leiden tot een verkeerde ontwikkelrichting. Ik ben een door Noloc gecertificeerde Register Loopbaan professional en bij NOBCO gecertificeerd als Senior practitioner. Ik heb twee Post HBO, Certified Professional Coach, opleidingen voltooid als Senior coach. Ik ben een gecertificeerd DISC en Drijfveren specialist en gespecialiseerd/ervaringsdeskundig in HSP- en Burn-out begeleiding en Ondernemerschap.

 

 

 

 

 

 

 

Heb je interesse? Vul je gegevens in