De Wolf in Coaching

Bekijk bedrijfsprofiel | Bekijk reviews

Outplacement voor hoger opgeleiden en iedereen die graag een nieuwe stap wil zetten.

€ 3.000,00 (6 maanden) Aantal vestigingen: 0 Aanbod beschikbaar: Online Max. 1 deelnemer

Een Outplacement traject is een traject waarbij de focus ligt op werk (her) oriëntatie. Wat wil ik écht!? Wat heb ik nodig en wat wil ik bijdragen. Waar ga ik écht van ‘aan’ en wat is mijn waarom? Kortom, welke volgende stap past mij en hoe ga ik deze stap bereiken. Het is een moment om weer opnieuw stil te staan bij wie je bent en wat je wil en kan. Wil je jezelf verder ontwikkelen, iets leren en in welke richting is dit dan? Allemaal vraagstukken die stuk voor stuk aan bod komen met als resultaat dat je klaar bent en zin hebt in een volgende stap in jouw loopbaan.

 

Omdat iedereen uniek is  biedt ik 'tailormade' trajecten aan waarbij we de punten aanstippen die er voor jou toe doen. Dit gebeurt n.av. een kosteloos en vrijblijvend kennismakinggesprek op locatie of digitaal waarbij we jouw vraagstukken in kaart brengen. Daarna zal ik een vrijblijvende offerte uitbrengen waarin het geen we hebben besproken verder uiteen wordt gezet en de doelstellingen, thema’s en gewenste resultaten in kaart worden gebracht. 

 

De methoden die ik toepas zijn divers en zal ik aansluiten op jouw vraagstukken en wensen. Er worden, indien gewenst, testen ingezet zodat we een objectief uitgangspunt hebben. Immers, deze vragen baseren op een niet volledige analyse (grondig zelfinzicht) kunnen leiden tot een verkeerde ontwikkelrichting. 

Heb je interesse? Vul je gegevens in