De Wolf in Coaching

Bekijk bedrijfsprofiel | Bekijk reviews

Loopbaanadvies voor iedereen die iets anders wil doen en niet weet wat. Ook ZZP en ondernemerschap!

€ 1.500,00 (4 maanden) Aantal vestigingen: 1 Aanbod beschikbaar: Online, Breda Max. 1 deelnemer

Heb je zin in een nieuw avontuur maar is de bestemming onbekend? Wil je iedere dag voelen dat jouw unieke bijdrage er toe doet. Dat je met plezier naar je werk gaat en dat je je natuurlijke talent inzet. Wil je weten wat jouw talent is en wat jou drijft om in je kracht te staan zodat je doet waar je goed in bent en werkt in een omgeving die bij je past. Dan is het tijd voor 'anders' navigeren en wil ik jou graag ondersteunen bij je volgende stap in jouw loopbaan. Op zoek naar werk wat je energie geeft en waarbij je jouw natuurlijke kracht inzet waardoor je iedere dag met plezier werk doet waar jij voldoening uithaalt én een leven leidt waarbij je het gevoel hebt dat je werk/privé in balans is. 

 

Omdat iedereen uniek is  biedt ik 'tailormade' trajecten aan waarbij we de punten aanstippen die er voor jou toe doen. Dit gebeurt n.av. een kosteloos en vrijblijvend kennismakinggesprek op locatie of digitaal waarbij we jouw vraagstukken in kaart brengen. Daarna zal ik een vrijblijvende offerte uitbrengen waarin het geen we hebben besproken verder uiteen wordt gezet en de doelstellingen, thema’s en gewenste resultaten in kaart worden gebracht. De methoden die ik toepas zijn divers en zal ik aansluiten op jouw vraagstukken en wensen. Er worden, indien gewenst, testen ingezet zodat we een objectief uitgangspunt hebben. Immers, deze vragen baseren op een niet volledige analyse (grondig zelfinzicht) kunnen leiden tot een verkeerde ontwikkelrichting. Ik ben een door Noloc gecertificeerde Register Loopbaan professional en bij NOBCO gecertificeerd als Senior practitioner. Ik heb twee Post HBO, Certified Professional Coach, opleidingen voltooid als Senior coach. Ik ben een gecertificeerd DISC en Drijfveren specialist en gespecialiseerd/ervaringsdeskundig in HSP- en Burn-out begeleiding en Ondernemerschap.

 

Mijn kwaliteit ligt in mijn oprechte interesse en sterke intuïtieve radar om niet alleen te ontdekken waar mensen en organisaties vastlopen, maar ook aan te geven hoe verborgen potentieel en motivatie kunnen worden omgezet in carrièremogelijkheden. Door mijn doortastende aanpak komen we samen tot de kern waar jouw interesse en talent écht tot bloei komt. Ik heb een meelevende maar duidelijke manier van coachen. Ik ondersteun en daag uit. Ik zal niet weglopen om de knelpunten te bespreken, waar vaak de grootste doorbraak ligt. Ik ben empathisch maar ook direct. Ik voel feilloos aan wat er speelt. Ik ben eerlijk, recht door zee, soms confronterend maar altijd met de juiste intentie en een lach. Een coach met een evenwaardige aanpak, die op een respectvolle manier duidelijkheid brengt, met open en soms kritische vragen, waardoor je vooruit wilt.

Ik heb jarenlang gewerkt als design director voor verschillende bekende nationale en internationale modemerken. Ik heb als zelfstandig ondernemer mijn eigen bedrijf gehad met 8 medewerkers en sinds een aantal jaar heb ik het roer omgegooid en heb ik mijzelf ondergedompeld in het vak loopbaancoaching, Ik heb verschillende opleidingen gedaan om mijzelf verder te ontwikkelen als coach, ben geaccrediteerd bij 2 beroepsverenigingen en voel ik mij bevoorrecht dat ik al zoveel mensen succesvol heb mogen begeleiden bij hun volgende stap in hun loopbaan.

 

Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag hieronder een gratis kennismakingsgesprek aan. Ik ben werkzaam in de regio Breda en werk zowel online als op locatie.

Heb je interesse? Vul je gegevens in