Assessment(s) voor professionals en managers

€ 713,00 (5 uren)

9.8

Aantal vestigingen: 1 Aanbod beschikbaar: Online, Udenhout Max. 1 deelnemer

Van talent naar perfecte pasvorm

Met de assessments van de Paskamer weet je precies waar je aan toe bent.
In je team, je loopbaan en organisatie.

 

- Hoge validiteit en een wetenschappelijke benadering vanuit de positieve psychologie.

- Online analyses af te nemen in eigen tijd.

- Rapportages en interviews afgenomen door een geaccrediteerd assessor en gediplomeerd expert.

- Kosteloze Coaching Adviezen voor zowel bedrijf als kandidaat.

- Vergoedingen mogelijk via werkgever of ontwikkelings- en opleidingsfonds.

 

Redenen waarom bedrijven via de Paskamer assessments inkopen:

 

* Selectie

Uit studies blijkt dat een goede pasvorm tussen organisatie en persoon van invloed is op de productiviteit, de bevlogenheid en de inzetbaarheid. Een selectie assessment levert een objectief en onafhankelijk inzicht op in de kwaliteiten en ontwikkelpunten.

 

* Loopbaan en/of persoonlijke ontwikkeling

Help werknemers inclusief management effectief en efficiënt te groeien. Ontdek jouw verborgen kwaliteiten en (beroeps)interesses en ontdek hoe je een ontwikkelingstraject creëert om de best mogelijke aanwinst te worden voor een organisatie.

 

* Leiderschap

Beoordeel je leiderschapsvaardigheden en -potentieel op het hoogste niveau, en ontdek wat je nodig hebt om een waardevolle leider te worden die de cultuur positief beïnvloedt en consequent doelstellingen bereikt. Een benchmark assessment met andere C-level managers en CEO's is ook mogelijk. 

 

* Teamanalyse

Verbeter de prestaties en het functioneren van je team door meningen van feiten te scheiden door talent, diversiteit en bottlenecks te meten en hoe je wel of juist niet met elkaar samenwerkt.

 

* Strategie

Met dit assessment weet je of de gewenste strategie aansluit bij de werkelijkheid van je team/organisatie, welke strategie het best bij jou zelf past of waar je nu staat t.o.v. de gewenste strategie om verder te excelleren en een onderscheidend vermogen te creëren t.o.v. de concurrenten.

 

* Cultuur huidig & gewenst

Onderzoek toont aan dat een negatieve cultuur de productiviteit met 40% vermindert, terwijl een gezonde cultuur tot 20% en een positieve cultuur zelfs tot 30-40% resultaten kan leiden. De paskamer analyseert en begeleidt directie, managers, leidinggevenden, HR-professionals en werknemers naar cultuurontwikkeling of verandering. Een assessment is de 1e interventie en creëert bewustwording. 

 

Ontdek onze assessment(s) en neem vrijblijvend contact op via de paskamer.careers en ga naar "aanmeten" voor een kennismakingsafspraak of stuur een app. 

Heb je interesse? Vul je gegevens in