De Mee-denkers

Plaats een review

de Mee-denkers, adviscentrum voor preventief stress management, bij drijgend burnout of onzekere situaties in werk -en privé sfeer

Voor werkgevers:

De Mee-denkers hebben een vernieuwend integratief coachingsmodel ontwikkeld, waarbij problemen van intra-psychische en systemische aard integraal worden aangepakt. Te denken valt aan problemen die ontstaan door stress, gepaard gaand met slaapproblemen, malende gedachten, agressie en/of angsten en alcoholmisbruik, die ook kunnen leiden tot relatieproblemen.

Deze latende emoties en gedragingen kunnen aan de oppervlakte komen door dergelijke live-events zoals:
* ontslag,
* voorgenomen huwelijk,
* het krijgen van kinderen,
* het niet kunnen krijgen van kinderen,
* Verlies door door overlijden,
* afscheid door scheiding,
* reorganisatie in bedrijf
* faillissement
* verlate rouw
* gedwongen verhuizing
* etc.

Het is gebleken dat mensen met meer dan gemiddelde obsessieve, competitieve en compulsieve kenmerken, welke te herkennen zijn aan controlegedrag en extreem perfectionisme en gedrevenheid, vaker burn-out raken dan andere personen in dezelfde situatie.

De Mee-denkers adviseren vanuit de locatie Amstelveen, bij vermoede aanwezigheid van dergelijke kenmerken, problemen voor te zijn en van problemen uitdagingen te maken en de kans te pakken om dit proactief aan te pakken door en coachingstraject te starten met het doel meer autonoom te kunnen handelen in moeilijke stresssituaties. Binnen een dergelijk traject van meestal 7 sessies van 1,5 uur worden de vermoede verstrikkingen vanuit het systeem in kaart gebracht en werkt u thuis met de hiertoe ontwikkelde zelfhulp-cd's, om het stressniveau tot aanvaardbare hoogte te reduceren. Belt u ons of neem een kijkje op de website.


Wij zijn gevestigd in:

Amstelveen

Heb je interesse? Vul je gegevens in:

Ons aanbod

Advies op maat

Prijs op aanvraag

Wilt u een advies op maat? Leg ons uw situatie uit en wij geven u altijd persoonlijk advies.