Crok Consultancy

Plaats een review

HR advies, Interim HRM en Loopbaanadvies

Voor werkgevers:

Marlies Crok is de trotse oprichter van Crok Consultancy.
Crok Consultancy is gespecialiseerd in HR Advies, Interim HRM en Loopbaanadvies.

Loopbaanadvies
Loopbaanadvies is zowel voor werkgevers als voor particulieren en vindt indien gewenst plaats in kantoor aan huis, of bij u op de zaak.
Een loopbaantraject bij Crok Consultancy kenmerkt zich door een nuchtere, praktische en vooral persoonlijke aanpak, gebaseerd op de filosofie van het oplossingsgericht coachen “praten over problemen creëert problemen, praten over oplossingen creëert oplossingen”. Vanuit een positieve focus ‘wat gaat goed in plaats van wat kan beter’ wordt samen met u gewerkt aan een oplossing van de door u gewenste verandering. Gesprekken vinden gemiddeld 2-wekelijks plaats. Over het algemeen bestaat een traject uit 5 tot 8 gesprekken van 1,5 uur. Gedurende het traject worden diverse middelen en (huiswerk)opdrachten ingezet.

Interim HRM
"Iedereen is voor vooruitgang, als die maar geen verandering met zich meebrengt”.
Is dit herkenbaar voor u, uw organisatie of uw medewerkers?

Crok Consultancy kan u helpen om de door u gewenste doelstellingen te realiseren omdat Marlies ervaring heeft met veranderprocessen, omdat zij u met een scherpe blik kan adviseren over de door u gewenste situatie en omdat zij uw managers en medewerkers kan begeleiden en trainen bij de ingeslagen weg.

HR Advies
Veel bedrijven uit het midden- en klein bedrijf hebben onvoldoende budget om een specifieke HR functionaris/medewerker personeelszaken aan te stellen. Vaak kiest de directeur ervoor om de personele zaken er zelf maar "bij" te doen of dit neer te leggen bij een medewerker wiens focus, kennis, kunde en tijd eigenlijk ook op andere zaken ligt. Dit leidt er helaas vaak toe dat u geconfronteerd wordt met hoge kosten, een lagere productiviteit, ontevreden medewerkers of een hoog verzuim doordat de personele zaken niet goed geregeld zijn, te weinig aandacht krijgen en/of niet gekoppeld zijn aan uw bedrijfsdoelstellingen.
Een goed georganiseerde, professionele HR afdeling en gemotiveerde, vakkundige medewerkers kunnen u helpen uw (strategische) doelstellingen te realiseren. Crok Consultancy kan dit samen met u én voor u realiseren.

Vul het contactformulier in op deze pagina voor meer informatie.

Wij zijn gevestigd in:

Uitgeest

Heb je interesse? Vul je gegevens in:

Ons aanbod

Advies op maat

Prijs op aanvraag

Wilt u een advies op maat? Leg ons uw situatie uit en wij geven u altijd persoonlijk advies.