Compas Coaching en Training

Bekijk bedrijfsprofiel | Bekijk reviews

DISC + StrenghtsFinder Teamtraining

€ 1.495,00 (1 dag) Aantal vestigingen: 0 Aanbod beschikbaar: Op locatie bij kandidaat Max. 10 deelnemers

DISC is een simpele, effectieve en overzichtelijke methode om voorkeuren in gedrag en communicatie in kaart te brengen van alle medewerkers binnen een team. Medewerkers leren elkaar daarmee beter kennen en krijgen zicht op de verschillen, de talenten en de aandachtspunten binnen een team.

 

StrengthsFinder gaat uit van het kennen van de vijf meest dominante sterke punten waarover iemand beschikt. Deze vijf, deels intrinsieke, talenten per deelnemer worden in de training met elkaar gedeeld, waardoor het rendement en de effectiviteit van het team zal toenemen.

 

Voorstel

Voorafgaand aan de teamsessie ontvangt iedere medewerker een uitnodiging voor een eigen DISC- en Strenghts Finder analyse. De uitslag van deze analyses worden weergegeven in twee overzichtelijke rapporten. Hierin staat onder andere wat de eigen voorkeursstijl is en vanuit welke ‘sterke punten’ deze stijl wordt aangestuurd. Bij de Strenghts Finder hoort het boek Ontdek je Sterke Punten van Tom Rath, dat als uitgangspunt dient voor de training. Het DISC-model, De Strenghts Finder, de theorie, de uitslag van de analyses en de praktische toepassing ervan binnen het team wordt vervolgens behandeld in de training.

 

Tijdens deze training krijg je antwoord op vragen als:

Ø  Welke voorkeursstijlen komen voor in ons team?

Ø  Is er in ons team een goede balans tussen de verschillende stijlen?

Ø  Welke invloed hebben de verschillende stijlen op ons team?

Ø  Wat zijn de individuele sterke punten van de teamleden?

Ø  Waar versterken ze elkaar en waar belemmeren ze elkaar?

Ø  Waar ligt ieders kracht en wordt die op dit moment goed ingezet?

Ø  Hoe werken we het beste samen als team, ook in de nieuwe samenstelling?

Heb je interesse? Vul je gegevens in