logo

Stresscoaching

€ 111,00 (1 uur) Online, Amstelveen... Max. 1 deelnemer

Stresscoaching helpt je wanneer je last hebt van stress, vermoeidheid, overbelasting, of burn-out.

Wat levert het traject je op?
Aan het einde van het traject ervaar je significante gezondheidsverbeteringen (dit is meetbaar) en weet je hoe je je energiebalans beter in evenwicht kunt houden. Je hebt geleerd hoe je het evenwicht tussen inspanning en ontspanning zo optimaal mogelijk kunt bewerkstellingen. Je kan beter omgaan met stress en overbelasting. Je kunt weer met plezier werken en in het leven staan!

Maatwerk
Het traject is maatwerk. Dit wil zeggen dat het wordt toegespitst op jouw situatie. We kijken naar de oorzaken van overbelasting in jouw leven, zowel werk- als privé gerelateerd en naar mogelijke oplossingen om hier anders mee om te gaan.

Methode:

De methode die Coach@home hanteert is de CRS-methode. De stresscoach is een Erkend CSR- stresscoach en heeft opleiding gevolgd en is partner bij het CSR-centrum. De methode is ontwikkelt door psychotherapeut Sonja van Zweden. CSR staat voor Chronic Stress Reversal: het terugdraaien en herstellen van verstoringen in de inspannings- en herstelsystemen als gevolg van langdurige stress. De CSR-methode integreert kennis uit de psychologie, biologie, neurologie, endocrinologie en immunologie en focust bij de behandeling op vier niveaus: lichaam, cognitie, emotie en gedrag.

Wil je je snel aan de slag om je beter te voelen? Bij Coach@home is geen wachtlijst. Maak een afspraak en je kunt binnen een week starten.

Heb je interesse? Vul je gegevens in