CLS Trainingen

Plaats een review

Met meer dan 500 opleidingen is CLS Trainingen een snel groeiende opleider met cursuslocaties door heel Nederland

Voor werkgevers:

CLS Trainingen is sinds 1997 actief op de Nederlandse opleidingsmarkt. Oorspronkelijk onder de naam CLS Computertrainingen en sinds 2010 onder de naam CLS Trainingen verzorgen wij meer dan 500 opleidingen op verschillende locaties in het gehele land. Naast de trainingen op een van onze locaties verzorgen wij vooral cursussen bij onze klanten op locatie. Kwaliteit en flexibiliteit staan bij CLS Trainingen voorop. U bepaalt wat en wanneer wordt geleerd. Behalve privé- en groepstrainingen op uw of onze locatie heeft CLS Trainingen de beschikking over een eigen digitaal trainingscentrum.

Naast de bekende Microsoft-trainingen, zoals Excel, MS Project en Visio is CLS Trainingen een grote aanbieder op het gebied van CAD- en GIS-trainingen. U kunt op diverse plaatsen terecht voor uw training in AutoCAD, Inventor, Revit, SolidWorks, Solid Edge, ArcGIS of VectorWorks.

Naast de hierboven genoemde trainingen kunt u ook bij ons terecht voor uw trainingen in Adobe (InDesign, Photoshop), programmeertrainingen en Projectmanagement opleidingen. Voor een compleet overzicht van alle trainingen verwijzen wij u naar onze website.


Wij zijn gevestigd in:

Rotterdam

Heb je interesse? Vul je gegevens in:

Ons aanbod

Advies op maat

Prijs op aanvraag

Wilt u een advies op maat? Leg ons uw situatie uit en wij geven u altijd persoonlijk advies.