Carrièrepoort

Bekijk bedrijfsprofiel

Training Persoonlijke effectiviteit

€ 0,00 (3 maanden)

9.0

Aantal vestigingen: 5 Aanbod beschikbaar: Online, Op locatie bij kandidaat, Rotterdam, Utrecht, Amsterdam Max. 1 deelnemer

Voor wie?

Deze training t.w.v. €995,- is GRATIS met STAP-budget. Bedoeld voor iedereen vanaf MBO4 niveau die haar/zijn persoonlijke effectiviteit een oppepper wil geven. 

 

Inhoud van de cursus

Tijdens de cursus Persoonlijke Effectiviteit ga je samen met jouw loopbaancoach/trainer op zoek naar de beste manier om jouw talenten, competenties en capaciteiten verder te versterken. Dit kan zich uiten in jouw huidige functie óf je gaat samen met je coach/trainer op zoek naar jouw nieuwe uitdaging op de arbeidsmarkt. Jouw persoonlijke leerdoelen staan natuurlijk centraal.

Voorbeelden van vraagstukken die we kunnen bespreken zijn; “Hoe effectief ben ik in mijn werk?”, “Hoe leer ik beter plannen en hoe bereik ik mijn doelen effectiever?”, ‘Ik weet niet goed hoe ik mijn volgende carrièrestap effectief moet vormgeven, hoe doe ik dat?’ en “Hoe houd ik focus op mijn prioriteiten?”.  

 

De cursus is als volgt ingedeeld

-       3 verdiepende gesprekken 1-op-1 coaching (à circa 50 minuten per gesprek) met een van onze senior loopbaancoaches/trainers. We bespreken jouw toekomstperspectieven en brengen je huidige en gewenste werksituatie in kaart. Ook werken we actief aan het versterken van een of enkele competenties of vaardigheden. 

-       1 verdiepende test of scan, deze wordt afgestemd op jouw wensen en positie op de arbeidsmarkt. Dit kan bijvoorbeeld een Arbeidsmarktscan zijn, een ondernemerstest of een persoonlijkheidstest. Tijdens een van de 1-op-1 sessies worden de uitkomsten besproken: wat betekent dit voor jouw werksituatie? 

-       1 training Persoonlijke Effectiviteit van ca. 2,5 uur, waarin we op een praktische manier aan de slag gaan met time-management, effectief plannen en methoden om eenvoudiger of sneller je doelen te halen.

 

Resultaat

Na het volgen van de cursus heb je een helder inzicht verkregen in je eigen gedrag. Je hebt inzicht gekregen in jouw potentieel en jouw kwaliteiten, aandachtspunten en uitdagingen om je persoonlijke effectiviteit te verhogen. Daarnaast ben je in staat je belangen helder en duidelijk te communiceren en heb je geleerd hoe je op een effectieve manier je doelen kunt bereiken. Samen met je coach/trainer stel je een persoonlijk ontwikkelplan op. Dit ontwikkelplan ondertekenen we uiteindelijk als extra belofte aan jezelf om ermee aan de slag te gaan en aan de slag te blijven met je professionele ontwikkeling. De cursus sluit je af met een certificaat van deelname.

 

Plaats en data

De cursusdata worden in overleg met jou samengesteld. In de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland en Gelderland kun je de cursus zowel live als digitaal via Zoom/Teams volgen. In de provincies Noord-Brabant, Zeeland, Limburg, Overijssel, Groningen, Friesland en Drenthe bieden we de cursus digitaal aan.

 

Prijs en STAP-voorwaarden

De waarde van de 1-op-1- training persoonlijke effectiviteit is € 995,-. Omdat je een keer per jaar gebruik kunt maken van de STAP-regeling à € 1.000,-  kun je deze cursus GRATIS volgen! Schrijf je dan eerst in bij Carrièrepoort middels onderstaand aanmeldformulier. Voldoe je aan de voorwaarden, dan ontvang je van ons het STAP-aanmeldbewijs. Hierna vraag je bij de start van het eerstvolgende tijdvak het STAP-budget aan bij UWV door in te loggen met je DigiD. Wanneer je aanvraag is goedgekeurd door UWV, kun je vanaf 4 weken na je aanvraag starten met je cursus. Dat kan tot uiterlijk 3 maanden na het einde van het betreffende aanvraagtijdvak. Jij kunt dus snel starten met je cursus!

 

Let op: zodra het budget voor dit tijdvak op is, kun je geen subsidie meer ontvangen. Dat betekent dat je moet wachten tot het volgende tijdvak (dat start jaarlijks elke 2 maanden, dus op 1 januari, 1 maart, 1 mei, 1 juli, 1 september en 1 november) voor je scholingsaanvraag. Het is dan ook belangrijk dat je niet te lang wacht als je snel aan de slag wilt met het werken aan jouw doelen. Succes!

Heb je interesse? Vul je gegevens in