Reviews over Carrièrepoort

    9.0

Wim over: Carrièrepoort

"Prettige combinatie van mens- en inhoudgericht. Johan en een specialist (Mervyn?) hebben me prima geholpen aan een nieuwe baan als logistiek cordinator!"

11-03-2022

    9.0

Silvia over: Carrièrepoort

"Via via bij Carrirepoort gekomen. Ik kreeg een tussentijdse beoordeling van mijn baas en die was op een paar punten slecht. Vooral samenwerken en assertiviteit moest ik van haar verbeteren. Ik moet eerlijk zeggen, na 5 gesprekken met mijn carrierecoach Iliana snapte ik wat anders kon en kreeg ik supertips om mijn mond meer open te doen (vooral in vergaderingen). Ik ben echt benieuwd naar mijn volgende beoordeling,maar mijn bazin heeft al een paar complimenten gemaakt ;-)"

13-10-2021

    9.0

Yo over: Carrièrepoort

"Ik heb via Carrirepoort een outplacementtraject gedaan en heb er een topbaan door gekregen! Na een kennismakingsgesprek maakte mijn coach duidelijk hoe het traject in elkaar zat, vooral het werken aan mijn persoonlijke marketing en mezelf als een 'product' zien dat zichzelf moet verkopen gaf me een heel nieuw perspectief! Dat versterkte mijn cv, mijn LinkedIn profiel en ook de manier waarop ik mezelf voorstel bij gesprekken. Erg effectief! En uiteindelijk via het vacaturezoeksysteem (Jobpoort heet het geloof ik) vond ik mijn baan als manager in de ICT :-)
Het enige wat ik jammer vond was dat de coach een enkele keer te laat op onze afspraken kwam, maar verder vond ik hem scherp, stelde op zijn tijd erg confronterende vragen (wat me erg aan het denken zette) en erg concreet. Aanrader!"

16-09-2021

Beoordeel Carrièrepoort

Ongeldig e-mailadres
Naam bestaat niet
Naam bestaat niet