Loopbaanbegeleiding middellang traject

€ 1.885,00 (4 maanden)

9.0

Aantal vestigingen: 6 Aanbod beschikbaar: Online, Op locatie bij kandidaat, Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Den Bosch, Zwolle Max. 1 deelnemer

Loopbaanbegeleiding is het begeleiden van iemand zij/haar loopbaan, met als doel het vinden van een baan waarin iemand volledig tot zijn recht komt. Deze begeleiding wordt uitgevoerd door een professionele loopbaanadviseur of -coach, welke helpt met het formuleren en bereiken van doelen in de loopbaan. Het loopbaanbegeleidingstraject is vaak van onderzoekende, ondersteunende of uitvoerende aard. Dit ligt geheel aan de wensen van de cliënt en de doelen die er gesteld zijn in de beginfase van het traject.

Wanneer we door middel van gesprekken, een beroepskeuzetest of een persoonlijkheidstest erachter zijn gekomen welke richting je uit wilt, stel je samen met je loopbaancoach een plan van aanpak op. Als je doelen zijn gesteld en duidelijk is waar je verbeteringen wil in je loopbaan, gaan we samen met je aan de slag om jouw gestelde doelen te bereiken. Je hebt toegang tot ons grote zakelijke netwerk en trainingen of cursussen. Dit draagt allemaal bij aan jouw doelen en de loopbaanstappen die je voor ogen hebt. Binnen enkele maanden heb jij jouw gewenste doelen en stappen behaald.

Bij ons bleek dat 94% van de ondervraagden van 115 loopbaantrajecten hun doel helemaal of grotendeels hebben bereikt. We zorgen er altijd voor dat je doelen meetbaar zijn, zodat we met zekerheid kunnen zeggen dat het traject met loopbaanadvies een succes was. Carrièrepoort biedt loopbaanbegeleiding op maat door heel het land.

Inhoud:

- Loopbaanvraag en Loopbaandoel duidelijk in kaart
- Concreet doelgericht begeleidingsplan
- 6 à 7 verdiepende 1-op-1 sessies
- Verdiepende test zoals competentie-, beroepskeuze of talententest
- Verbeteren of ontwikkelen van vaardigheid, talent of competentie
- SMART actieplan om zelf (weer) regie over loopbaan te nemen
- Werken aan zelfvertrouwen of presentatietechnieken
- Nazorg door middel van 1 sparringsessie na afloop traject

Heb je interesse? Vul je gegevens in