Ontwikkelassessment

€ 2.500,00 (6 maanden)

10.0

Aantal vestigingen: 2 Aanbod beschikbaar: Online, Den Haag, Rotterdam Max. 1 deelnemer

Ontwikkelassessment

Een ontwikkel assessment wordt ook wel development center of potentieel assessment genoemd, die termen zijn uitwisselbaar. Bij een ontwikkelingsassessment is de doelstelling breder dan bij een selectieassessment. Vaak werk je al in de organisatie, een ontwikkelingsassessment vindt dan plaats in het licht van een bepaalde functie binnen de organisatie, of in het licht van een paar functies.

Een ontwikkelingsassessment zal zich nooit beperken tot de conclusie dat je geschikt of ongeschikt bent voor een functie. Waar het om gaat is op welke wijze jij jezelf verder kunt ontwikkelen binnen een organisatie. Er zal advies worden gegeven over hoe jij je ontwikkeling in gang kunt zetten. Een voorbeeld van een ontwikkelassessment is een management potentieel assessment. Hierop kun je je specifiek voorbereiden met het management potentieel assessmenttestspakket.

Hoe ziet het assessment eruit?

Het traject begint met een selectie van testen die de kandidaat online maakt. Vervolgens volgt er een aantal individuele gesprekken met een van onze assessoren.

CareerSolution zet hierbij instrumenten in die inzicht bieden in de eigen unieke eigenschappen, kennis en vaardigheden, waardoor de kandidaat zelf als het ware ontdekt, welke richting succesvol voor hem of haar is.  Samen wordt onderzocht welk niveau haalbaar is, wat bijvoorbeeld de teamwork vaardigheden zijn, maar ook de persoonlijkheidseigenschappen. Daarnaast kijken we naar werkaanpak, omgang met anderen, werken onder spanning en dergelijke. Samen met CareerSolution geven we kleur aan je toekomst, die je kan stimuleren om een andere weg in te gaan of je verder door te ontwikkelen in je bestaande werk. Met een geringe tijdsinvestering een persoonlijke op jouw kwaliteiten afgestemde routekaart voor de arbeidsmarkt. Daarmee bepaal jijzelf hoe jij jouw toekomst vorm gaat geven.

Heb je interesse? Vul je gegevens in