Zelfontwikkeling Training

€ 650,00 (3 maanden) Aantal vestigingen: 8 Aanbod beschikbaar: Online, Op locatie bij kandidaat, Enschede, Amsterdam, Apeldoorn, Nijmegen, Rotterdam, Eindhoven, Zwolle, Utrecht Max. 2 deelnemers

De CareerAdvisor Academie biedt diverse trainingen aan. Waarom? Om jou positief en proactief te helpen je kansen op een nieuwe baan te vergroten. Dat doen wij met trainingen die je helpen bij je loopbaanoriëntatie, je ondersteunen bij het sollicitatieproces én trainingen die bijdragen aan je persoonlijke ontwikkeling en kracht.

Onze trainingen op het gebied van zelfontwikkeling dragen bij aan het versterken van je veerkracht en (mentale) vitaliteit. Iets dat je wel kunt gebruiken in de roerige en toch ook wel onzekere periode. Het goede nieuws is dat je nu waarschijnlijk wel even tijd en ruimte hebt om aandacht te hebben voor jezelf.

Tijdens de trainingen op het gebied van zelfontwikkeling word je geprikkeld en uitgedaagd. De trainingen geven je een boost voor je persoonlijke ontwikkeling en persoonlijke kracht.

Ons aanbod:

Training Rust in je hoofd
Training Succesvol mislukken  Faalkunde
Training Jouw impact vergroten  beïnvloeden en overtuigen
Training Voornemens en ideeën daadwerkelijk gedaan krijgen

 

Heb je interesse? Vul je gegevens in