Naar Werk

€ 85,00 (10 uren) Aantal vestigingen: 8 Aanbod beschikbaar: Online, Op locatie bij kandidaat, Enschede, Amsterdam, Apeldoorn, Nijmegen, Rotterdam, Eindhoven, Zwolle, Utrecht Max. 1 deelnemer

UWV naar werk traject

Naast het UWV werkfit traject zetten we ook een UWV naar werk traject in als de betrokkene een ziektewet of WIA uitkering ontvangt, maar klaar is voor de arbeidsmarkt. De begeleiding van CareerAdvisor is in dit geval gericht op het vinden van een passende betaalde baan. Hierbij zetten we onder andere de volgende middelen in:

- Sollicitatietrainingen

- Begeleiding bij sollicitatiegesprekken

- Persoonlijkheidstesten

Daarnaast leren we de betrokkene hoe het eigen netwerk kan worden verbreed door bijvoorbeeld social media succesvol in te zetten. Ook geven we handvaten waar de juiste vacatures te vinden zijn en beoordelen we deze vacatures met de betrokkene of ze passen binnen de mogelijkheden. Tenslotte helpen we de betrokkene met jobhunten. Als de betrokkene een bedrijf weet waar hij of zij wil werken dan helpt CareerAdvisor bij het actief contact zoeken met dit bedrijf. Dit kan door een open sollicitatie te sturen, te bellen met de HR-afdeling of we gaan bij de organisatie op bezoek.

Maatwerk

De UWV trajecten zijn altijd maatwerk. Naast de UWV werkfit trajecten en UWV naar werk trajecten bieden wij ook Modulaire Dienstverlening. Voor de één werkt een ander traject dan voor de ander. Heeft de betrokkene veel werkervaring dan kunnen zij deels zelf op zoek naar een andere baan. Is het voor het eerst dat een betrokkene een baan zoekt? Dan ondersteunt CareerAdvisor hierin en geven we het advies dat de betrokkene nodig heeft. Zo is ook het aantal contactmomenten met de coach afhankelijk van de hulpvraag van de betrokkene.

Samenvatting

De UWV werkfit trajecten en UWV naar werk trajecten zijn bedoeld voor mensen met een arbeidsongeschiktheidsuitkering of een ziektewetuitkering van het UWV. De trajecten zijn gericht op het vergroten van de kans op een betaalde baan. De inhoud van de trajecten is maatwerk en wordt afgestemd op de individuele behoeften van de deelnemer.

 


 

Heb je interesse? Vul je gegevens in