Bureau Voor Verandering

Plaats een review

Bureau voor verandering is een zelfstandige praktijk voor coaching. Coaching ondersteunt je verandering; helpt je bij de stappen die jij wilt maken, of die nodig zijn om jouw doelen te bereiken.

Voor werkgevers:

Als coach wil ik mensen ondersteunen bij het vinden van een nieuwe uitdaging; in huidig werk, in een loopbaan, of een betere balans tussen privé en werk.

Kenmerken die bij mij passen als coach en mens zijn : ontdekken, beweging, intuïtie, genieten, resultaat gericht, verbinden, met hoofd en hart, luisteren, analytisch, diepgang, inspiratie.

In een coachtraject gebruik ik naast de gespreksvorm ook creatieve werkvormen en schrijfopdrachten.
Sinds 2011 geef ik creativiteitstrainingen Langs de weg van de Verbeelding.
In deze training leer je op een zeer effectieve en praktische manier om in contact te komen met je jezelf; je creativiteit en de verschillende blokkades die je creatieve talenten in de weg staan, op te heffen.
In groepsverband geef ik de training Langs de weg van de Verbeelding; een combinatie van creativiteit en persoonlijke ontwikkeling. In deze training wordt meditatie, schrijven en beeldend werken gebruikt. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we ook je persoonlijke doelen voor dit traject.

Werkwijze

Voordat we aan de slag gaan hebben we een eerste oriënterend gesprek. Dit gesprek zal worden gebruikt om jouw coachvraag helder te krijgen en je concrete doelen voor dit traject te formuleren. Daarnaast bespreken we alle praktische zaken en maken we concrete afspraken over onze samenwerking.

Coaching is maatwerk. Een gemiddeld traject duurt zo’n 4 – 6 gesprekken van 1,5 uur. Een loopbaantraject zal meer gesprekken omvatten. Het aantal gesprekken is afhankelijk van de coachvraag en wordt vooraf in overleg vastgesteld.

Naast de gesprekstechniek maak ik gebruik van creatieve technieken zoals tekenen en boetseren, omdat niet alles zomaar uitgelegd en besproken kan worden. Je hoeft niet te kunnen tekenen, je hoeft er alleen voor open te staan. Deze manier van werken geeft je de mogelijkheid om keuzes te maken die dichter bij jezelf liggen en je de mogelijkheid geven buiten het jouw bekende kader te kijken.

Wij zijn gevestigd in:

Deil

Heb je interesse? Vul je gegevens in:

Ons aanbod

Advies op maat

Prijs op aanvraag

Wilt u een advies op maat? Leg ons uw situatie uit en wij geven u altijd persoonlijk advies.