Baronije

Plaats een review

Baronije is een bedrijfskundig trainings- en adviesbureau.

Voor werkgevers:

Baronije focust zich bewust op kwaliteits-, (arbo -voedsel)veiligheids- en milieumanagement. In de loop der jaren hebben we daarbij veel expertise opgebouwd inzake supply chain management en keten – en crisiscommunicatie.

Met hun jarenlange kennis en ervaring, opgedaan vanuit diverse rollen en verantwoordelijkheden, kennen de adviseurs / trainers van Baronije het klappen van de zweep. Daarbij zijn zij door hun inlevingsvermogen en communicatieve vaardigheden zeer goed in staat om door te dringen tot de kern van de zaak.

Trainingen
Baronije levert diverse trainingen die bijna allen in eigen beheer zijn ontwikkeld. Inmiddels is dit trainingspakket uitgegroeid tot meer dan 30 trainingen. De komende periode zal het aanbod uitgbreid worden, met name met een aantal bedrijfskundige trainingen die door HBO-docenten verzorgd zullen gaan worden.

Onze trainingen hebben zich in de praktijk bij meerdere opdrachtgevers, variërend in grootte van 10 tot meer dan 500 medewerkers, bewezen en worden goed gewaardeerd. Ook zijn veel van onze trainingen aangemeld (en goedgekeurd) bij diverse opleidingsfondsen waardoor er interessante subsidiemogelijkheden zijn.

Het trainingspakket is als volgt onder te verdelen:
- Kwaliteit
- Arbo
- Milieu
- Voedselveiligheid
-Optimalisatie

Juist omdat persoonlijk contact essentieel is voor het op de juiste wijze "invoelen" en invulllen van een opdracht nodigen wij u graag uit om uw vragen of behoeften in een persoonlijk gesprek te bespreken. Want elke opdracht begint met een goed gesprek!

Ons kantoor is dagelijks bereikbaar van 09.00 tot 12.00 uur. Onze adviseurs en trainers zijn alleen beperkt bereikbaar via hun mobiele nummers. Onze visie is dat onze klanten recht hebben op al onze aandacht wanneer wij bij hen zijn. Wanneer u een berichtje achterlaat wordt u tussen de middag of aan het einde van de middag teruggebeld.

Wij zijn gevestigd in:

Nieuwegein

Heb je interesse? Vul je gegevens in:

Ons aanbod

Advies op maat

Prijs op aanvraag

Wilt u een advies op maat? Leg ons uw situatie uit en wij geven u altijd persoonlijk advies.