BACE Academy

Plaats een review


Voor werkgevers:

Over BACE Academy

BACE Academy is ontstaan uit de samenvoeging van een aantal gerenommeerde opleidings- en trainingsinstituten. De grondvesten voor ons bedrijf zijn:

BTO: Buro Transport Opleidingen: Opleiding en training op transportgebied voor met name chauffeurs en middenkader;

ATIM: van oudsher logistieke opleidingen op HBO niveau, dienstverlening op het gebied van logistiek advies en Operational Consultancy;

CVL: College voor Logistiek: van oudsher met name binnen de sector personenvervoer;

EW&L: Educatief centrum Wegtransport & Logistiek: opleidingen op het gebied van intern transport en veiligheid, ondernemers- en plannersdiploma’s;

Op dit moment zijn wij één van de grootste onafhankelijke opleidingsinstituten binnen onze sector. Er zijn meer dan 120 opleidingen en trainingen die gegeven worden in zowel open opleidingen, als maatwerk voor bedrijven. Per jaar volgen meer dan 6000 cursisten één of meerdere aangeboden modules.

Uitgangspunt voor ons is uw behoefte. Door onze vakinhoudelijke expertise, onze klantgerichte instelling en onze korte communicatielijnen bent u bij ons aan het goede adres. Of het nu gaat om het opleiden van één cursist, of het ontwikkelen van een meerjarig opleidingsplan: BACE Academy heeft alle kennis en know-how in huis.

In overleg met u worden individuele cursussen, incompany trainingen of projecten samengesteld, al naar gelang uw eisen en wensen. De docenten, trainers, instructeurs en adviseurs die wij inzetten zijn de beste voor die specifieke situatie: de perfecte match wat betreft persoonlijkheid, ervaring en slagvaardigheid. Niet alleen de kennis en vaardigheden van hem of haar zijn daarbij het criterium, maar ook de menselijke chemie met u als opdrachtgever.


Wij zijn gevestigd in:

Nieuwegein

Heb je interesse? Vul je gegevens in:

Ons aanbod

Advies op maat

Prijs op aanvraag

Wilt u een advies op maat? Leg ons uw situatie uit en wij geven u altijd persoonlijk advies.