Avanser

Plaats een review

Wij zijn gespecialiseerd in het assisteren en begeleiden van de carrières van senior professionals binnen de disciplines accounting & control, compliance & risk, auditing en asset management.

Voor werkgevers:

Avanser Headhunting is een jonge, ambitieuze specialist op het gebied van search & selection van finance professionals. Professionaliteit, betrokkenheid en vertrouwen behoren tot belangrijke aspecten van onze dienstverlening. Wij zijn als specialist actief op het midden en hoger kader. Kandidaten en cliënten worden bediend vanuit een betrokken en persoonlijke benadering. Wij werken voor een breed scala aan nationale en internationale organisaties in diverse sectoren.

De belangen van zowel onze opdrachtgever als ook de belangen van de kandidaat worden door ons maximaal gewaarborgd. Alleen dan is er sprake van een win-win situatie en kunnen wij de toegevoegde waarde leveren die van ons verwacht mag worden. Het is onze specialiteit om de juiste match tot stand te brengen.

Wij beschikken over branchekennis, inlevingsvermogen, mensenkennis en combineren dat met snelheid en kwaliteit. Wij hebben passie voor het vak en gaan voor lange termijn partnership en samenwerkingsverbanden. Avanser Headhunting wil zich profileren en positioneren als professionele en betrouwbare partner.

Integriteit & confidentialiteit

Avanser Headhunting heeft als doelstelling een lange termijn betrouwbare business partner te zijn voor zowel opdrachtgevers alsook kandidaten. Integriteit en confidentialiteit zijn dan ook vanzelfsprekende uitgangspunten in ons dagelijks handelen. Uiteraard zijn wij op de hoogte van en confirmeren wij ons aan de formele gedragsregels van onze branche. We hebben oog voor de uiteenlopende belangen van onze relaties en gaan daar zo zorgvuldig mogelijk mee om.

Kwaliteit

Avanser Headhunting stelt kwaliteit centraal in haar dienstverlening gedurende het gehele recruitment proces. Dat wil zeggen dat wij het functieprofiel en functievereisten zo goed mogelijk in kaart proberen te brengen (direct in de aanvangsfase), de organisatie goed willen leren kennen en tevens goed op de hoogte willen zijn van de bedrijfscultuur en omgevingsfactoren. In aanvulling hierop kunnen wij stellen dat het continu investeren in ons professionele netwerk van finance professionals voor ons een essentiële voorwaarde vormt voor lange termijn succes.

Transparantie

Avanser Headhunting streeft optimale transparantie na aan zowel kandidaten als opdrachtgevers kant. Heldere ex-ante afspraken, duidelijke communicatie gedurende het proces en directe/tijdige feedback zijn cruciale punten in onze dienstverlening.
Up-to-date kennis

Avanser Headhunting is primair gericht op het bemiddelen van senior finance professionals en beschikt dan ook over grondige kennis van diverse financiële disciplines (o.a. accounting & controlling, risk management & compliance, auditing en asset management). Wij zijn sparringspartner voor onze klanten en onze kandidaten en zijn goed op de hoogte van actuele ontwikkelingen in het finance vakgebied.

Snelheid

Avanser Headhunting probeert zich mede te onderscheiden door snelheid van handelen zonder dat daarbij concessies worden gedaan aan kwaliteit en zorgvuldigheid. Avanser Headhunting is een kleinschalige, onafhankelijke executive search organisatie die hoofdzakelijk gericht is op de Nederlandse markt. Vandaar dat wij snel kunnen schakelen indien nodig. Dankzij ons uitgebreide netwerk, onze ervaring en toewijding kan Avanser Headhunting doorgaans binnen enkele weken meerdere geschikte kandidaten presenteren. Adverteren blijkt lang niet altijd noodzakelijk

Wij zijn gevestigd in:

Amsterdam

Heb je interesse? Vul je gegevens in:

Ons aanbod

Advies op maat

Prijs op aanvraag

Wilt u een advies op maat? Leg ons uw situatie uit en wij geven u altijd persoonlijk advies.

Specificaties

Expertises

  • Werving en Selectie
  • Amsterdam
  • Noord-Holland