Vraag

Ik ben al jaren aan het werk in de mode. verkopen van kleding en inrichten van de winkel kan ik erg goed. toch wil ik ontdekken wat ook bij mij past.

ik zou willen ontdekken wat er nog meer bij mij past, dan de mode. waar nben ik op mijn plek?

07-11-2022 Vraag van kirsten

Ik ga ervan uit dat je sociale vaardigheden, omgaan met mensen goed is. Waarschijnlijk heb je ook commerciƫle vaardigheden, kun je verkopen. Met deze vaardigheden kun je veel kanten op. Om goed te ontdekken wat nog meer bij je past, zou ik je aanraden een gesprek aan te gaan met een goede loopbaanadviseur, die op basis van je opleiding en vaardigheden een gedegen advies kan geven. ik hoop dat je hier wat aan zult hebben met vriendelijke groet, Ton Vermin Sollicitatielab.nl

07-11-2022 Antwoord door Ton

Vond je dit antwoord nuttig?

Hallo Kirsten,

Misschien kan ik iets voor jou betekenen? Als je wilt kan ik je loopbaan advies geven met behulp van combi astrologie. Als je interesse hebt, hoor ik het wel.

Groetjes,
Alie Vos

07-11-2022 Antwoord door Alie

Vond je dit antwoord nuttig?

Beste Kirsten,
In je vraag geef je niet aan of je ook iets anders wilt gaan doen of dat het puur interesse is. Als je iets anders wil gaan doen kan een loopbaanadviseur je hierbij uitstekend helpen. Is je prioriteit niet zo hoog en heb je concrete ideeen wat je wel leuk vindt, dan kun je met mensen gaan praten die dat werk doen, zodat je weet wat er allemaal bij komt kijken.
Vriendelijke groeten,
Marese Donkers

07-11-2022 Antwoord door Marese

Vond je dit antwoord nuttig?

Beste Kirsten,
Je kunt nu gratis een online loopbaantraject volgen: de LOOPBAANBOOST van eCoach4u. Deze organisatie biedt ook testen aan met online terugkoppeling. Kijk voor meer informatie op de website eCoach4u.nl

Vr. groet
Sonja Mars
eCoach4u

07-11-2022 Antwoord door Sonja

Vond je dit antwoord nuttig?

Wij helpen je bij het vinden van het beste assessmentbureau

Wij vergelijken het aanbod voor assessment in Nederland. Je kan zelf zoeken naar het best passende assessment, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Assessment traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40