Naar Werk

€ 2.500,00 (6 maanden) Aantal vestigingen: 1 Aanbod beschikbaar: Op locatie bij kandidaat, Hengelo OV Max. 1 deelnemer

JE BENT KLAAR VOOR DE ARBEIDSMARKT

 

Je bent klaar voor de arbeidsmarkt en je kan ondersteuning gebruiken bij de zoektocht naar een andere baan. Misschien heb je het traject Werkfit maken doorlopen en ben je toe aan de stap naar de arbeidsmarkt. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk in diverse branches en wij benaderen werkgevers actief om te komen tot een nieuwe, passende baan.

 

HOE DOEN WE DIT

 

Netwerken is belangrijk in het vinden van een nieuwe baan. Zo’n 70% van de vacatures wordt ingevuld via netwerken. Hier besteden we veel aandacht aan. Je brengt je eigen netwerk in kaart en gaat hier actief mee aan de slag, uiteraard met ondersteuning van ons.

 

Solliciteren en presentatie.
Een goed cv en een aansprekende sollicitatiebrief zijn belangrijk in de zoektocht naar een andere baan. We ondersteunen je in het maken van een cv en brief op maat. Je kan hierbij gebruik maken van onze formats en diverse voorbeelden van sollicitatiebrieven. Als je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek ondersteunen we je bij de voorbereiding om het gesprek zo succesvol mogelijk te laten verlopen.

Solliciteren via LinkedIn. LinkedIn is belangrijk bij het veroveren van een nieuwe baan. Daarbij is het belangrijk dat je een aansprekend profiel hebt waaruit blijkt wat je zoekt. Wij ondersteunen je bij het maken van een LinkedIn profiel en adviseren je over de mogelijkheden van LinkedIn.

Arbeidsmarktoriëntatie. In de zoektocht naar een passende functie is het van belang om te weten waar je geschikte vacatures kan vinden. Welke zoekkanalen gebruik je? Hoe kom je meer te weten over de functie en/of het bedrijf waar je solliciteert?


 

Heb je interesse? Vul je gegevens in