Artec Interim

Plaats een review

Artec Interim is een (inter)nationaal opererende, uitzend- en detacheringorganisatie gespecialiseerd in technisch personeel op uitvoerend niveau.

Voor werkgevers:

Artec Interim opereert in de regio’s Randstad, Noord-Brabant, Zeeland en in België. In totaal werken er meer dan 300 medewerkers bij Artec Interim. Tevens behoren tot de Artec Groep: Safetec Interim België, Artec Portugal en Artec Hongarije alsmede Recruitmentcentra in Duitsland en Polen.

In Nederland zijn onze filialen gevestigd in Vlissingen (Hoofdkantoor), Goes, Roosendaal en Den Haag. Referenties zijn o.a. : Cofely, Spie, Imtech, Damen Shipyards, Nacap, Heerema, TMS, Badger, Fluor, Hollandia, IHC, Eijke & Hoogendoorn, Hillebrand Constructie etc.

Artec Interim bewijst al langer een betrouwbare partner te zijn voor zowel de grotere ondernemingen in de metaal-electrotechnische industrie als MKB bedrijven in de techniek. Binnen ons team van technische consultants is een ruime ervaring aanwezig in het uitzenden en detacheren van technisch personeel en de andere benoemde functiegroepen.

De Artec Groep ontwikkelt zich tot een sterke regionale intermediair op het gebied van technische en financiële specialisten in de Randstad, Brabant, Zeeland en België. De Artec Groep biedt haar klanten een full servicepakket op het gebied van uitzenden, detacheren, werving & selectie en payrolling.

Wij zijn gevestigd in:

Den Haag

Heb je interesse? Vul je gegevens in:

Ons aanbod

Advies op maat

Prijs op aanvraag

Wilt u een advies op maat? Leg ons uw situatie uit en wij geven u altijd persoonlijk advies.

Specificaties

Expertises

  • Detacheren
  • Uitzendwerk
  • Werving en Selectie
  • Den Haag
  • Zuid-Holland