logo
Vraag

Wordt er teveel van mij verwacht?

Sinds 3 maanden ben in actief bij mijn nieuwe werkgever. Hier ben ik aangenomen als trainee manager.
De eerste 3 maanden sta ik op een afdeling en deze maand begin ik op een andere afdeling. Ik krijg weinig uitleg over mijn werkzaamheden, ik kan niet eens zeggen dat ik ingewerkt ben. Wanneer er iets fout gaat op de afdeling wordt ik erop aangesproken.l door de bedrijfsleider en niet de manager van de afdeling.
Ook is de bedreifsleider een keer tegen mij uitgevallen en toen ik iets terug wilde zeggen liep hij weg.
Ik voel mij hierdoor onzeker en heb het gevoel dat er teveel van mij wordt verwacht.
Mijn werk is in A'dam en ik kom zelf uit het oosten, dus ik dacht eerst dat het een mentaliteit verschil was. Nu denk ik eigenlijk dat het de organisatie is die niet helemaal klopt.

Graag uw advies.

Groeten Pim

07-11-2022 Vraag van Pim

Antwoord van SVServicecenter

Hallo Pim, als management-trainee heb je natuurlijk afspraken gemaakt over het traineeship en het coachen. Je moet dit met jouw begeleider bespreken. Dit zal zeer waarschijnlijk die manager zijn. Het is wel heel apart dat jij als management-trainee door de bedrijfsleider ter verantwoording wordt geroepen als er iets fout gaat op de afdeling. Het zegt heel veel over de bedrijfsleider! Maar ook over jouw weerbaarheid. Immers, je kan natuurlijk steeds herhalen naar jouw manager en bedrijfsleider dat je daar werkt om het vak te leren en niet om de hete kastanjes uit het vuur te halen. Voor jezelf opkomen en communiceren is mijn devies. Succes! Roland Bruinier www.svservicecenter.nl

07-11-2022Antwoord door Roland

Vond je dit antwoord nuttig?

Wij helpen je bij het vinden van de beste arbodiensten

Wij vergelijken het aanbod van arbodiensten in Nederland. Je kan zelf zoeken naar de best passende dienst, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Arbodiensten traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40