Arbeids Conflict Bemiddeling - Ede

Plaats een review

Advisering bij arbeidsconflicten, de combinatie van ziekte en arbeidsconflict, situaties waarbij de werkgever van de werknemer af wil of vice versa, over arbeidsvoorwaarden & algemene arbeid-gerelateerde juridische vragen en kwesties.

Voor werkgevers:

Een passende oplossing voor een niet (meer) passende werkrelatie. Arbeidsconflicten kunnen soms zo hoog oplopen dat ze een ziekmelding of zelfs een beĆ«indiging van de arbeidsrelatie tot gevolg hebben. Dit kost natuurlijk geld en tijd en leidt doorgaans tot stress. Het is dan ook belangrijk conflicten tussen werknemer en werkgever zo snel mogelijk op te lossen en liever nog deze te voorkomen. 


Voor werknemers:

Wij van Arbeids-Conflict-Bemiddeling houden ons al jaren met goed resultaat bezig met het bemiddelen bij arbeidsconflicten, ontslag- procedures, fusies en reorganisaties, maar ook bij het opstellen van functiewaarderingen, dossieropbouw, functionerings- en beoordelings- gesprekken, etc. Met daadkracht en enthousiasme pakken wij uitdagingen aan, waarbij we steeds in oplossingen en mogelijkheden denken in plaats van in problemen. De zaken praktisch benaderen is onze kracht.


Wij zijn gevestigd in:

Ede GLD

Heb je interesse? Vul je gegevens in:

Ons aanbod

Arbeidsconflictbemiddeling & mediation

€ 907,00 (3 maanden)

Bemiddeling bij het voorkomen en oplossen van bestaande conflicten;  In het heetst van de ...

Aantal vestigingen: 1

Advies op maat

Prijs op aanvraag

Wilt u een advies op maat? Leg ons uw situatie uit en wij geven u altijd persoonlijk advies.

Specificaties

Branches

  • Juridische dienstverlening
  • Ede GLD
  • Gelderland
  • Noord-Brabant
  • Overijssel
  • Utrecht