AJ Management Support

Plaats een review

AJMS adviseert organisaties bij het aannemen, het ontwikkelen en het vertrek van professionals en leidinggevenden. Door jarenlange expertise en betrouwbaar vakmanschap is AJMS gegroeid tot het toonaangevende personeelsadviesbureau in Midden Nederland.

Voor werkgevers:

AJ MS is de specialist op het gebied van Werving & Selectie en interim Management. Wij onderscheiden ons onder meer door een zeer persoonlijke en betrokken instelling richting sollicitante en opdrachtgever!
Wij kijken écht naar de mens achter het CV, het functieprofiel en/of de organisatie. Deze persoonlijke touch vindt u ook terug in onze unieke aanpak van assessments. Door de verschillende professionele en intensieve samenwerkingsverbanden die wij hebben opgebouwd kunnen wij onze dienstverlening landelijk aanbieden.

Met werving & selectie trajecten, potentieel onderzoek, training, outplacement en personeelsadvies helpen wij u als business partner in het maken van de beste keuzes voor een succesvolle inrichting en ontwikkeling van uw organisatie. Met de keuze voor AJMS kiest u als opdrachtgever bewust voor de beste mensen op de juiste posities.

Kandidaten
Kandidaten vinden bij AJMS ervaren adviseurs met interessante vacatures, loopbaanadvies en coaching. We zijn gericht op de best passende vervolgstap in uw loopbaan. Met de keuze voor AJMS kiest u als kandidaat bewust voor het werken bij topwerkgevers.

Outplacement, wordt Replacement

AJMS werkt binnen geheel Nederland voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers: van de technische branches tot de commerciële sectoren. Onze opdrachtgevers realiseren zich dat het belangrijk is om bij ontslag op een professionele en menswaardige manier afscheid te nemen van hun werknemers. Middels onze mensgerichte en individuele outplacementtrajecten zult u als werkgever respect afdwingen bij de (ex-)medewerkers, branchegenoten en uw prospects c.q. klanten. AJMS levert maatwerk aangezien elke persoon en situatie uniek is. De persoon in kwestie moet een enorme verandering doorstaan. Door op creatieve wijze met deze verandering om te gaan, kan dit leiden tot positieve nieuwe keuzes.

Waarin onderscheiden wij ons met outplacement / replacement?

- Onze tarieven zijn sterk concurrerend: per deelnemer bij groepsgewijs outplacement vanaf € 1950,- ex. btw. en per deelnemer bij outplacement op individuele basis vanaf € 2950,- ex. btw. Eventuele staffelkorting is bespreekbaar.
- Onbeperkte begeleiding en geen vaste doorlooptijd, dus ook na indiensttreding bij een nieuwe werkgever blijven wij voor de deelnemer kosteloos beschikbaar.
- Het gehele traject en de ondersteuning geschieden op individuele basis.
- Iedere deelnemer krijgt een vaste coach/adviseur en het traject is gericht op het bieden van steun, op wat voor gebied dan ook.
- Professionele ondersteuning bij het verwerken van het ontslag en het zichtbaar maken van de kwaliteiten: wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik?
- Sollicitatie training & begeleiding, netwerktraining en hulp c.q. realisatie bij her- en omscholing.
- Opstellen CV en sollicitatiebrieven en plaatsen CV op internet/media.
- Optioneel :uitvoeren van testen/assessment in eigen beheer.
- Wij regelen alle UWV procedures en de WW aanvraag.
- Het voordeel van ons gekoppelde outplacement- en werving & selectie beleid is dat we een groot landelijk netwerk hebben en de nieuwe werkgever voor onze deelnemers aan outplacementtrajecten geen fee hoeven te betalen. Wij bemiddelen kosteloos, dus geen belangenverstrengeling.
- Indien van toepassing, alle hulp bij het starten van een eigen bedrijf.
- Onafhankelijke herberekening van ontslagvergoeding, pensioen etc.
- Zeer hoog percentage herplaatsingen van deelnemers (> 85%).

Wilt u meer informatie of bent u benieuwd hoe anderen over ons denken?
Bel ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of een referentie!

Wij zijn gevestigd in:

Scherpenzeel GLD

Heb je interesse? Vul je gegevens in:

Ons aanbod

Advies op maat

Prijs op aanvraag

Wilt u een advies op maat? Leg ons uw situatie uit en wij geven u altijd persoonlijk advies.

Specificaties

Expertises

  • Werving en Selectie
  • Scherpenzeel GLD
  • Gelderland