ADAPT

Plaats een review

Adapt is er voor u. Wij onderzoeken in welke omgeving en in welke baan u het beste tot uw recht komt.

Voor werkgevers:

Wij vinden het belangrijk dat u straks weer vol (zelf)vertrouwen aan het werk kunt. In een baan die bij u past.

Samen met u werken wij eraan om die moeilijk overbrugbare afstand tot de arbeidsmarkt te verkleinen. Uw wensen ten aanzien van een nieuwe baan staan centraal in onze aanpak. Net zoals wederzijds respect en betrokkenheid. Wij trekken pas conclusies nadat alle mogelijkheden, beperkingen en onmogelijkheden van zowel u als van een mogelijke baan zijn onderzocht. En we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen; dat schept duidelijkheid voor iedereen.

Deze laagdrempelige en transparante werkwijze is tot nu toe altijd succesvol geweest. Ons ervaren team van arbeidsdiagnostisch werkers, trajectbegeleiders, jobcoaches en psychologen slaagt er telkens weer in om de wensen en verwachtingen van onze cli├źnten te vertalen naar een passende baan. Zonder daarbij de onmogelijkheden uit het oog te verliezen. Dat werkt wel zo plezierig.

Een traject is pas geslaagd, als voor alle betrokken partijen inzichtelijk is dat, met behulp van een passende werkwijze en eventuele adequate aanpassingen, niet langer sprake is van belemmerende factoren bij de uitvoering van bepaalde werkzaamheden.

Wij zijn gevestigd in:

Breda, Drunen

Heb je interesse? Vul je gegevens in:

Ons aanbod

Advies op maat

Prijs op aanvraag

Wilt u een advies op maat? Leg ons uw situatie uit en wij geven u altijd persoonlijk advies.

Specificaties

Aangesloten bij

  • Blik op Werk

Aangesloten bij

  • Blik op Werk

Aangesloten bij

  • Blik op Werk
  • Breda
  • Drunen
  • Noord-Brabant