Werk en ziek weer beter

Goedenavond, Ik ben 1jaar en 10 dagen ziek weer volledig al twee weken Nu meld de baas uit voorzorg mij niet beter .Heb met het loon van juni al driehonderd euro minder loon gehad ook uit wilde zelf al voor het jaar weer volledig werken maar dat mocht niet van de arbo arts. Kan dit 100% procent werken maar ziek laten staan. Dat mag toch niet. Alvast hartelijk dank.

2 REACTIES   520x bekeken   5 juli 2017

Telefonisch advies? 085 - 40 195 40

2 reacties

Vraagsteller

Wanneer de bedrijfsarts in zijn advies heeft aangegeven dat u geschikt bent om uw eigen werk in de volle omvang weer uit te voeren (100% geschikt voor het eigen werk) dan meldt u zich volledig beter bij de werkgever. De werkgever mag dan niet u voor een deel ziek laten staan en moet u volledig uit betalen. ZIjn er nog beperkingen waardoor u een deel van uw eigen werk (hoe klein dat ook mag zijn) niet zelfstandig uit kan voeren, dan kan er voor gekozen worden om u gedeeltelijk ziek te laten staan. Voor het deel dat u wel uw eigen werk doet krijgt u 100% van uw loon betaald. Het deel dat u nog ziek staat ws 70%. Gr. G. Hazenoot, Verzuimmanager, Hazenoot Verzuimadvies
6 juli 2017

Vraagsteller

Ik werk gewoon weer in mijn zelfde functie . Zal volgende maand wel voor 100% betaald worden. Maar toch laten ze mij ziek staan uit voorzorg 30% .Mag dat dan.
6 juli 2017