Vergelijk 1.250 outplacementbureaus

Gratis advies: bel 085 - 30 34 346

Outplacement

Outplacementbureaus begeleiden ontslagen werknemers naar een nieuwe baan. Werksite heeft een landelijk netwerk van 1.250 outplacementbureaus. Wij zorgen dat werkgevers en werknemers snel in contact staan met drie outplacementbureaus die aansluiten bij de persoonlijke wensen. Daarbij houden wij o.a. rekening met de regio , branche, leeftijd, budget en beroep.
Vergelijk 3 offertes

Onze dienstverlening is gratis. U kunt altijd vrijblijvend kennismaken met de outplacementbureaus. Op basis van een goed gesprek en de offertes kunt u een goede beslissing maken. Het vergelijken van offertes loont, er kan veel bespaart worden op de kosten. Wij zorgen dat u drie op maat opgestelde offertes ontvangt van outplacementbureaus . Op deze manier bemiddelen wij al 10 jaar succesvol voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen.

Zij gingen u voor: Blokker Nederland, Politie, Beter Bed, gemeente Amsterdam, Electrabel, Halfords, Leger des Heils, Openbaar Ministerie.Direct persoonlijk advies, bel 085 - 30 34 346Persoonlijke klik

Waar moet je nu het meeste op letten, bij het selecteren van een outplacementbureau? Een zorgvuldige keuze is belangrijk bij het selecteren, want wanneer je eenmaal het traject bent ingegaan is het moeilijk dit te onderbreken. Bij het selecteren van het juiste outplacementbureau is het daarom van belang te kijken of ´het klikt´. Het outplacementtraject is op basis van vertrouwen. Voor een langdurige periode word je begeleid door een en dezelfde persoon. Bij het selecteren kun je ook kijken of er vooraf een goede offerte wordt aangeboden met een gedegen ´plan van aanpak´.Onderdelen outplacementtraject

Het voordeel van een outplacementtraject is dat de werknemer geholpen gaat worden, bij het bepalen van de mogelijkheden en kansen op de arbeidsmarkt, én bij het vinden van een nieuwe baan.Onderdelen die in een outplacementtraject aan bod komen zijn:

1. Loslaten van het verleden en de blik op de toekomst richten

2. Inzicht in de persoonlijke kwaliteiten, (wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik)

3. Inzicht in mogelijkheden op de arbeidsmarkt

4. Opstellen persoonlijk carrièreplan

5. Ontwikkelen van sollicitatievaardighedenWat doet een outplacementbureau ?

Wanneer er ontslag dreigt voor een medewerker of er is een andere reden dat een medewerker niet langer op dezelfde werkplek kan blijven, wordt er vaak gebruik gemaakt van expertise van een outplacementbureau. Bij het outplacementbureau werken gerenommeerde loopbaancoaches, die de medewerker begeleiden in het zoeken naar nieuw werk. Daarnaast wordt er samen met het outplacementbureau gekeken naar de kwaliteiten van de kandidaat en naar welke toekomstige baan het beste bij de persoon past. Het doel van outplacement is een nieuwe baan, passend bij de competenties van de werknemer.


Wij werken samen met onderstaande keurmerken, branche- en beroepsverenigingen. Zij waarborgen de kwaliteit van de aangesloten outplacementbureaus.


JA, ik wil 3 offertes ontvangen >>

  • Blik op Werk
  • NOLOC
  • NOBCO
  • Register BKA

© Werksite 2017 Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden.