logo

Kandidaten

Op zoek naar werknemers of personeel? Vergelijk alle kandidaten voor jouw vacatures en organisatie. Kom snel in contact met de beste kandidaten.

  • Groot landelijk netwerk met professionals
  • Gratis intake en adviesgesprek: 085 – 40 195 40
  • Snel CV's van kandidaten in je mailbox

Zoek werknemers en kandidaten in jouw regio

Koers Loopbaancoaching

Loopbaancoaching is een hele mooie en concrete vorm van coaching met zichtbaar resultaat. Ik weet hoe het is om je passie te volgen, ik heb zelf 3x een carriëre-switch gemaakt. Op het moment dat mijn werk geen voldoening meer gaf, heb ik de balans op gemaakt om te komen in een positie waar ik wel voldoening uit haal. En deze keuzes gun ik een ander ook. Uiteraard kijk ik met de cliënt naar de situatie in zijn geheel. Meestal ligt er meer binnen bereik dan wordt gedacht. In coaching gaat het er om dat je keuzes durft te maken die echt van jezelf zijn en dat je deze keuzes maakt vanuit zelfvertrouwen. 
Mijn aanpak is praktisch, functioneel en niet 'zweverig' te noemen. 
Cliënten ervaren mij als betrokken, empathisch, oprechte interesse, respectvol, integer en gedreven. Is je interesse gewekt? Ben je benieuwd wat Koers voor jou kan betekenen? Vraag hieronder een gratis oriëntatiegesprek aan. Ik ben werkzaam in regio Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Breda, Utrecht, Amersfoort, Zeist en Baarn.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 4 Bedient uw provincie

Wij helpen je bij het vinden van het beste personeel

Wij staan in contact met honderden werkzoekenden in Nederland. De kandidaten solliciteren rechtstreeks op vacatures, maar je kan ook een zoekopdracht uitzetten in ons netwerk. Wij benaderen de kandidaten dan actief en maken ze enthousiast voor jouw organisatie.

Kandidaten traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40

Veelgestelde vragen over Kandidaten

Zoek je personeel en sollicitanten voor jouw vacatures? Wij hebben kandidaten en CV's in onze CV-database. Start nu met zoeken. Jouw nieuwe medewerkers en collega’s vind je op Werksite. Selecteer het juiste beroep, provincie en opleidingsniveau. Heb je advies of ondersteuning nodig? Bel dan met een adviseur van Werksite via telefoonnummer telefoonnummer 085 – 40 195 40.

Werksite heeft als grootste carrièresite van Nederland uiteraard een CV-database met kandidaten. Dit zijn unieke CV’s en profielen. Onze kandidaten maken na het registreren ook een gratis persoonlijkheidstest. Zodoende weten wij naast de harde selectiecriteria, ook de zachte criteria van een werkzoekende. Als werkgever weet je hierdoor precies of iemand in een bedrijfscultuur past. De matches zijn dankzij de beschikbare data veel effectiever.
De CV-database is helaas niet vrij doorzoekbaar. Sinds de intrede van de AVG zijn wij gestopt met het aanbieden van abonnementen voor de database. Onze adviseurs helpen je graag met het selecteren van de juiste kandidaat via een vooraf vastgestelde fee.

Wij helpen je als werkgever succesvol het selectieproces te doorlopen. Moeilijk is dit niet. Laat ons weten waar je een kandidaat zoekt en wij gaan aan de slag. Stuur een e-mail naar klantenservice@werksite.nl of bel met onze adviseurs via via telefoonnummer 085 – 40 195 40.

Nieuwe medewerkers zoeken op Werksite naar vacatures van werkgevers. Dagelijks registreren zich nieuwe sollicitanten, kandidaten en werknemers. Wij informeren hen over passende functies bij organisaties. Werknemers die een baan zoeken reageren direct op de vacatures. Deze sollicitaties komen direct in jouw mailbox. Zo vind je snel de juiste kandidaat of nieuwe werknemer voor jouw organisatie. Maak het jezelf makkelijk en neem even contact met ons op. Wij leggen graag alle mogelijkheden uit om de perfecte nieuwe werknemer te vinden.

Wij maken altijd een persoonlijke match tussen vraag en aanbod. Na een kort persoonlijk gesprek met onze adviseur, zorgen wij dat de potentiële werknemers met jou als recruiter of werkgever in contact worden gebracht. Sommige beroepen zijn schaars en daardoor lastiger invulbaar, dat vraagt om maatwerk. In dat geval raden we aan om direct met ons contact op te nemen. Onze recruiter gaat met je in overleg over de functie-eisen en het gewenste profiel. Wanneer je vragen hebt over de mogelijkheden voor jouw bedrijf, dan zijn wij telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 085 – 40 195 40.

Ja, wij nodigen je graag uit tot deelname aan ons platform. Je kan via de aanmeldpagina direct een account aanmaken.

Ja, wij vinden persoonlijk contact belangrijk om je goed te adviseren. Je bereikt ons via telefoonnummer 085 – 40 195 40, of stuur een e-mail naar klantenservice@werksite.nl.

Onze beste beoordeelde artikelen over Kandidaten