Fooqus HR Support BV

Bekijk bedrijfsprofiel

Re-integratie Werkfit maken

€ 0,00 (12 maanden)

9.0

Aantal vestigingen: 3 Aanbod beschikbaar: Online, Op locatie bij kandidaat, Maastricht, Echt, Eindhoven

De werkwijze van Fooqus is altijd maatwerk.

De werkwijze van Fooqus is altijd maatwerk omdat elk individu uniek is en de weg naar het einddoel (loonvormende arbeid / duurzame inzetbaarheid) nu eenmaal geen snelweg is zonder opstakels. Allereerst zullen wij aandacht besteden aan de haalbaarheid van de beroepsperspectieven in de actuele situatie. Indien en zodra deze helder zijn, zullen de sollicitatievaardigheden hierop afgestemd worden. Belangrijk daarbij is dat de Fooqus ligt op de aanwezige competenties en vaardigheden in de (nieuw) gekozen beroepsrichting. Indien de beeldvorming van cliënt ten aanzien van de nieuw gekozen richting te mager is, streven wij naar een kennismaking dmv snuffelstage(s), netwerkgesprekken, etc.

Aansluitend (maar ook vooraf) worden contacten gelegd met het netwerk van Fooqus, alsmede leert cliënt hoe hij zijn eigen netwerk kan inzetten. Dit in combinatie met alle andere (creatieve) vormen van solliciteren worden ingezet om het uiteindelijke doel te bereiken. Een betaalde baan op de arbeidsmarkt.

Cliënten krijgen ondersteuning bij het opbouwen van de werkzaamheden, scholing, alsmede coaching ten aanzien van herintreding in arbeid. Daarnaast kan Fooqus adviseren ten aanzien van werkplekaanpassingen, waar nodig.

Specialisme in arbeid : techniek | proces- en productieindustrie | logistiek | retail | administratie | LBO, MBO, HBO, WO

Beperkingen: fysieke klachten | burn-out en stressklachten 

Heb je interesse? Vul je gegevens in