Artikel geschreven door Werksite.nl

Persoonlijk advies bij een Naar Werk-traject

Ga jij een Naar Werk-traject starten, maar heb je geen idee hoe je een goede coach vindt? Wij lossen dit voor je op. Lees verder en ontdek hoe wij al duizenden mensen hebben geholpen in de afgelopen 20 jaar.


Altijd maatwerk advies
Werksite helpt je met gratis persoonlijk advies. Wij brengen je vrijblijvend in contact met maximaal drie loopbaanadviesbureaus. Je bespaart veel tijd én geld! De coaches sturen je een offerte, leggen uit welke diensten zij aanbieden en jij kiest zelf de coach die het beste bij je past. Heb jij ook hulp nodig bij het vinden van de coach die het beste bij jou past? Bel dan met Werksite: tel. 085 - 40 195 40. Je kan ook het formulier op deze pagina invullen, dan nemen wij contact met je op.

 

 

Kies de beste coach
Werksite heeft een landelijk netwerk met 2.500 loopbaanadviesbureaus. Een adviseur van Werksite neemt een aantal vragen met je door. Waar woon je, wat is je werkervaring, wat zijn je wensen? Op basis van jouw persoonlijke wensen kom je snel en gratis in contact met maximaal drie loopbaanadviesbureaus. Hierbij houden we rekening met je woonplaats, budget, hulpvraag, opleidingsniveau en gewenste expertise van de coach. Jij kiest zelf de coach waar jij de begeleiding wilt starten.


Wat houdt een Naar Werk-traject in?
Een Naar Werk-traject is een intensief programma dat gericht is op het helpen van werkzoekenden bij het vinden van een passende baan. Tijdens het traject wordt er aandacht besteed aan zowel de persoonlijke als de professionele ontwikkeling van de werkzoekende.
 

Een Naar Werk-traject is gericht op werkzoekenden die om verschillende redenen moeite hebben met het vinden van een baan. Het traject kan bestaan uit verschillende onderdelen, zoals sollicitatietraining, het in kaart brengen van persoonlijke kwaliteiten en het opstellen van een persoonlijk ontwikkelingsplan. Daarnaast kan er aandacht worden besteed aan bijvoorbeeld het verbeteren van digitale vaardigheden of het opdoen van werkervaring via stages of vrijwilligerswerk.


Het traject wordt begeleid door professionals die ervaring hebben in het ondersteunen van werkzoekenden. De begeleiding is vaak intensief en persoonlijk, waarbij er wordt ingegaan op de individuele behoeften en mogelijkheden van de werkzoekende.


Voordelen van een Naar Werk-traject

Een Naar Werk traject kan verschillende voordelen bieden voor werkzoekenden. Ten eerste kan het traject helpen bij het vergroten van het zelfvertrouwen en de motivatie om werk te vinden. Door het opstellen van een persoonlijk ontwikkelingsplan wordt er duidelijkheid gecreëerd over de mogelijkheden en kwaliteiten van de werkzoekende, wat kan leiden tot meer zelfvertrouwen.


Daarnaast kan een Naar Werk-traject helpen bij het vergroten van de kansen op de arbeidsmarkt. Door het volgen van sollicitatietraining en het opdoen van werkervaring kan de werkzoekende beter voorbereid zijn op het vinden van een baan. Ook kan er door het traject meer inzicht worden verkregen in de mogelijkheden op de arbeidsmarkt en de eisen die aan kandidaten worden gesteld.


Een ander voordeel van een Naar Werk-traject is dat het kan bijdragen aan persoonlijke groei en ontwikkeling. Door aandacht te besteden aan persoonlijke kwaliteiten en vaardigheden, kan de werkzoekende zichzelf beter leren kennen en meer inzicht krijgen in zijn of haar sterke punten en ontwikkelpunten.

 


Een Naar Werk-traject kan een waardevol programma zijn voor werkzoekenden die moeite hebben met het vinden van een baan. Het traject biedt begeleiding en ondersteuning bij het vergroten van kansen op de arbeidsmarkt en kan bijdragen aan persoonlijke groei en ontwikkeling. Het is daarom zeker de moeite waard om te overwegen om deel te nemen aan een Naar Werk-traject.
 

Meer weten over Naar Werk-trajecten?
 Wil je hulp bij het vinden van een loopbaanadviesbureau, of wil je persoonlijk advies over een Naar Werk-traject? Neem contact op met een adviseur van Werksite via telefoonnummer 085 - 40 195 40. Of vul het formulier onderaan deze pagina in.

Heb je een vraag over dit onderwerp, vul het formulier in:

Relevante artikelen en diensten

Beroepskeuzetest

Welke baan past het beste bij mij?

Artikel

WERKFIT Traject van UWV

Werkfit is bedoeld voor mensen met een uitkering (WGA, WAO, Wajong, Ziektewet of WAZ) die kunnen wer...

Artikel

Werkfit Helpdesk: gratis hulp bij start Werkfit-traject

Ontvang jij een WIA- of Ziektewet-uitkering en wil je graag weer aan het werk? Het UWV biedt de perf...

Artikel

Re-integratiebureau zoeken: zo doet u het

Wanneer u na een langdurige periode van afwezigheid, bijvoorbeeld door ziekte of een ongeval, weer a...

Artikel

Ontslagvergoeding en re-integratie

Iedereen die met re-integratie te maken heeft, weet dat het ingewikkelde materie is. Allereerst zijn...

Artikel

De kosten van re-integratie

Re-integratie is bedoeld voor mensen die door ziekte of andere reden lang uit het arbeidsproces zijn...

Artikel

Wat doen re-integratiebureaus?

Wanneer u een tijd uit de professionele roulatie bent geweest, bijvoorbeeld door ziekte of een ongev...

Artikel

Re-integratiebureaus offerte re-integratie tweede spoor

Voor re-integratiebureaus telt maar één ding; mensen zo snel mogelijk weer in het arbeidsproces la...

Artikel

Arbeidsongeschiktheid en re-integratie

Elk gezond iemand denk niet na over re-integratie en arbeidsongeschiktheid. Maar er kunnen redenen z...

Artikel

Persoonlijk advies bij een Naar Werk-traject

Ga jij een Naar Werk-traject starten, maar heb je geen idee hoe je een goede coach vindt? Wij lossen...

Artikel

Re-integratie en wet poortwachter bij solliciteren

De verbetering wet poortwachter kent een stappenplan voor re-integratie. Zo kom je na uitval door ti...

Artikel

UWV Werkfit- en NaarWerk-trajecten

Op weg naar een nieuwe toekomstDe weg naar herstel en werkhervatting kan een uitdagende reis zijn vo...