PACE Career Coaching

Plaats een review

Wilt u in meer vrijheid keuzes kunnen maken? Dan is het overzicht over (ook de nog ongekende) mogelijkheden voor u belangrijk.

Voor werkgevers:

Nu gratis Ontwikkeladvies 45 +, via subsidie van de overheid.
Vier persoonlijke gesprekken en een loopbaanscan, u heeft een duidelijk plan van aanpak en de subsidie-administratie die verzorg ik!
U, de arbeidsmarkt en de "match" daartussen, daar draait het om bij PACE.
U heeft meer keuzevrijheid dan u momenteel misschien denkt of gelooft! PACE helpt u nieuwe kansen te zien en te gebruiken. PACE is een netwerkorganissatie van specialisten met een langjarige ervaring op het gebied van succesvolle loopbaanbegeleiding. Wij verzorgen training, opleiding, coaching en outplacementbegeleiding. Uw eerste aanspreekpunt is Cissy Ploegmakers. Wij helpen u uw arbeidsmarkt en uw kansen in kaart brengen. U gaat gericht en actief aan de slag om uw talenten daar aan te bieden waar men op zoek is naar iemand met uw talenten. Wij raden u meestal af om op vacatures te solliciteren, omdat u dan één van de velen bent. U wilt succes? Dat betekent actief de arbeidsmarkt op! Perspectief en een positieve wending in uw loopbaan, dat is wat u -samen met PACE- gaat realiseren. Wij ondersteunen ook ambitieuze startende ondernemers.
PACE career coaching is onderdeel van PACE managementsupport.

Wij zijn gevestigd in:

Almere

Heb je interesse? Vul je gegevens in:

Ons aanbod

Advies op maat

Prijs op aanvraag

Wilt u een advies op maat? Leg ons uw situatie uit en wij geven u altijd persoonlijk advies.