Artikel geschreven door Werksite.nl

Persoonlijk advies bij Outplacement

 1. Mag jij een outplacementtraject starten, maar heb je geen idee hoe je een goed bureau vindt? Wij lossen dit voor je op. Lees verder en ontdek hoe wij in 20 jaar al duizenden mensen hebben geholpen. 
 2.  
 3. Werksite helpt je met gratis persoonlijk outplacement advies. Wij hebben een landelijk netwerk met 1200 outplacementbureaus. Op basis van jouw wensen, brengen wij je vrijblijvend in contact met maximaal drie outplacementbureaus. Zij sturen je een offerte, leggen uit wat voor effect je kan verwachten en jij kiest zelf de coach die het beste bij je past. Wij houden rekening met je woonplaats, hulpvraag, beroep, opleidingsniveau en expertises van de outplacementbureaus. Heb jij ook onze hulp nodig, bel 085 - 40 195 40 en krijg direct persoonlijk advies. Dit kost je niets en bespaart jou veel tijd.
 4.  

 5. Outplacement is Maatwerk
  Werksite is een onafhankelijk platform waarop outplacementbureaus diensten kunnen aanbieden. Jij kan deze diensten vergelijken en zelf de beste kiezen! Als je er niet uit komt of een vraag hebt kan je ook altijd contact opnemen met onze ervaren adviseurs, wij geven je dan een volledig onafhankelijk en gratis maatwerkadvies t.a.v. outplacement. Vul het formulier onderaan deze pagina in of stuur een e-mail naar klantenservice@werksite.nl.

 6. Wat is outplacement?
  Outplacement is een belangrijk proces voor werknemers die ontslagen worden en kan een emotioneel en verwarrend proces zijn. Als werkgever kan het lastig zijn om de juiste ondersteuning te bieden aan ontslagen werknemers. Daarom kan het inschakelen van een outplacementbureau een goede oplossing zijn.
 7.  
 8. Een outplacementbureau is gespecialiseerd in het bieden van ondersteuning aan werknemers die ontslagen worden. Het bureau biedt verschillende diensten aan om werknemers te helpen bij het vinden van een nieuwe baan. Hieronder volgen enkele diensten die een outplacementbureau kan aanbieden:
  1. Carrièreadvies: Het outplacementbureau kan werknemers helpen bij het bepalen van hun sterke punten en het identificeren van carrièremogelijkheden die bij hen passen.
  2. Sollicitatietraining: Het outplacementbureau kan werknemers helpen bij het verbeteren van hun cv en sollicitatiebrief, het voorbereiden op sollicitatiegesprekken en het ontwikkelen van vaardigheden die nodig zijn om zich te onderscheiden van andere sollicitanten.
  3. Netwerken: Het outplacementbureau kan werknemers helpen bij het opbouwen van contacten in de branche en het uitbreiden van hun netwerk.
  4. Financieel advies: Het outplacementbureau kan werknemers helpen bij het begrijpen van hun financiële situatie na ontslag, bijvoorbeeld door te adviseren over het aanvragen van een WW-uitkering.
  5. Emotionele ondersteuning: Het outplacementbureau kan werknemers helpen bij het omgaan met de emotionele impact van ontslag en hen voorzien van psychologische ondersteuning.
   
 9. Het inschakelen van een outplacementbureau kan verschillende voordelen bieden. Ten eerste is het bureau gespecialiseerd in het bieden van ondersteuning aan ontslagen werknemers en kan daarom effectiever zijn in het helpen van werknemers bij het vinden van een nieuwe baan. Ten tweede kan het inschakelen van een outplacementbureau het imago van het bedrijf verbeteren, omdat het laat zien dat het bedrijf zich inzet voor het welzijn van zijn werknemers.
   
 10. Waarom Werksite?
 11. Als u via Werksite advies vraagt, krijgt u makkelijk en vrijblijvend maximaal 3 offertes voor outplacement toegestuurd. Deze offertes kunt u dan vergelijken op inhoud en prijs zodat u met het best passende bureau samen kan gaan samenwerken. Hiermee voorkomt u teleurstelling en hoge kosten. Bel nu 085- 40 195 40 voor gratis advies van de professionals van Werksite.
 12.  
 13.  
 14. In het kort kan het inschakelen van een outplacementbureau een waardevolle oplossing zijn voor werkgevers die hun werknemers willen helpen bij outplacement. Het bureau biedt verschillende diensten aan om werknemers te ondersteunen bij het vinden van een nieuwe baan en kan daarmee bijdragen aan een succesvolle transitie naar een nieuwe werkgever.
   
 15. Meer weten over outplacement?
  Werksite is dé plek voor carrièremensen zoals jij. Heb je met ontslag te maken en wil je je opnieuw oriënteren, dan beantwoorden onze loopbaanexperts graag de vragen die je eventueel hebt over outplacement. Wil je ervaringen lezen of delen over jouw outplacementtraject, vergelijk dan de outplacementbureaus op Werksite en lees de reviews.
  Wilt u meer informatie over een outplacementtraject? Neem vrijblijvend contact met ons op, via telefoonnummer 085 - 40 195 40.

Heb je een vraag over dit onderwerp, vul het formulier in:

Relevante artikelen en diensten

Beroepskeuzetest

Welke baan past het beste bij mij?

Artikel

Wat is outplacement?

Wanneer je werkgever vanwege een arbeidsconflict of reorganisatie je contract gaat beëindigen, is d...

Artikel

Werkloos door faillissement, waar kun je op rekenen?

Werkloos door faillissement: als werknemer kun je overvallen worden door het faillissement van het b...

Artikel

Wat is een outplacementtraject?

Wanneer er ontslag voor je dreigt door bijvoorbeeld een arbeidsconflict of reorganisatie, zul je je ...

Artikel

Persoonlijk advies bij Outplacement

Mag jij een outplacementtraject starten, maar heb je geen idee hoe je een goed bureau vindt? Wij los...

Artikel

Advies om outplacementbureaus te vergelijken

Wij krijgen vaak vragen van bezoekers over het vinden van het best passende outplacementbureau. Het ...

Artikel

Outplacement na vaststellingsovereenkomst bij ontslag

Gedwongen ontslag om welke reden dan ook is nooit leuk, maar het biedt wél kansen om naar een ander...

Artikel

Berekenen transitievergoeding

Als je ontslagen wordt door wat voor reden ook, dan heb je recht op een vergoeding. Afhankelijk van ...

Artikel

Ontslagvergoeding en outplacement

Als je met je werkgever overeenkomt dat het niet meer mogelijk is om het dienstverband voort te zett...

Artikel

Outplacementtraject: kosten

Door allerlei oorzaken kan uw arbeidscontract worden ontbonden. Misschien heeft u een conflict met u...