Vergelijk re-integratiebureaus

Gratis advies: bel 085 - 30 34 346

Re-integratie Tweede Spoor

Werksite is een onafhankelijke organisatie. Via ons landelijk netwerk ontvangt u GRATIS drie offertes voor re-integratie tweede spoor. Daarbij staan uw wensen centraal. Bel 085 - 30 34 346.


Wij hebben 10 jaar ervaring en 1.250 re-integratiebureaus als klant. Afhankelijk van uw wensen selecteren wij drie re-integratiebureaus met de juiste diensten en expertises. Een loopbaanadviseur uit uw regio neemt telefonisch contact op voor een kennismaking. Op deze manier bemiddelen wij succesvol voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen. Zij gingen u voor: Blokker Nederland, Politie, Electrabel, Halfords, Leger des Heils, Openbaar Ministerie.

Wij weten uit jarenlange ervaring dat loopbaanbegeleiding een zeer prettige en effectieve manier is om snel nieuw werk te vinden. Bij Werksite kunt u gratis drie offertes aanvragen van loopbaan- of outplacementbureaus bij u in de buurt. Iedereen die bij ons een aanvraag doet, wordt telefonisch te woord gestaan. Het is namelijk belangrijk dat u in een persoonlijk gesprek kennismaakt met een adviseur, voordat u een definitieve keuze maakt. Twijfel vooral niet en neem vandaag nog contact met ons op via 085 – 30 34 346.